sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols instal·lar un ascensor a casa, però t'has adonat de tots els inconvenients que tenen? Llavors necessites veure aquesta instal·lació d'una elevador domèstic a Ciudad Real, la millor opció a un ascensor per a tenir a casa.

Els elevadors domèstics ofereixen el que un ascensor mai podria: no requereixen de sala de màquines ni d'un fossat, no fa falta manteniments periòdics, són fàcils d'instal·lar i ocupen menys espai. El millor de tot és que tenen una semblança als ascensors convencionals però sense els desavantatges que suposen quan s'instal·len en un habitatge unifamiliar.

Hi ha diferents models d'elevadors domèstics, en funció del que necessites pots triar entre la nostra gamma. T'assessorem per poder trobar la millor opció per a suprimir les barreres arquitectòniques de la teva llar.

HOMELIFT SUPES PER A CASA PARTICULAR A CIUDAD REAL

En aquesta casa particular de Ciudad Real hem instal·lat l'elevador domèstic SUPES: és capaç de salvar desnivells de fins a 4 metres d'altura, ideal per a espais reduïts, disseny elegant i silenciós, s'instal·la ràpid i pot pujar una persona en cadira de rodes.

Existeixen diferents versions, una més gran que l'altra, la seva capacitat màxima de pes és de 22 quilos i la seva velocitat és de fins a 0,10 metres per segon. El millor és que, per reduir el seu espai, el grup tracte està situat en la part superior de la cabina. El seu disseny és d'alumini amb acabats de cristall i pot personalitzar-se amb altres colors.

Per a utilitzar-ho és tan senzill com anomenar-ho des del botó en el pis on ens trobem i, una vegada dins, especificar al fet que pis vols anar. Aquest model de homelift pot fer fins a 2 parades en el seu recorregut.

Existeixen diferents opcionals com la porta automàtica o la cadira abatible. Consulta amb un assessor tècnic de VALIDA totes les opcions que tens.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu