sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Es pot instal·lar cadires salvaescales en espais reduïts si quantes amb l'ajuda real. Mira que hem fet en aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Conil de la Frontera, gràcies aquest salvaescales, ara és més fàcil accedir a la casa.

En moltes cases pots trobar escales per a accedir. Això dificulta molt la vida de les persones amb problemes de mobilitat, ja que en moltes ocasions la seva qualitat de vida a casa disminueix. Amb una cadira com aquesta pots entrar i sortir de la teva casa més còmodament i sense preocupar-se de sentir dolor o por de caure's per les escales.

Hi ha molts models de cadira puja escales, en funció de com sant les teves escales llavors podrem ajudar-te a decidir quin model és el més indicat. Per a fer-ho, ens fixem en les teves necessitats i les característiques arquitectòniques del lloc. Els salvaescales poden proporcionar una manera de guanyar confort a la llar.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM PER A CASA PARTICULAR A CONIL DE LA FRONTERA

En aquesta casa a Conil de la Frontera, Cadis, hem fet una instal·lació de la cadira salvaescales ALIUM. Aquesta cadira permet instal·lar la guia molt prop de la paret, així que pots aprofitar molt bé l'espai de les escales i només necessita, com a mínim, 655 mm d'espai en l'escala.

La cadira ALIUM destaca perquè té una guia que no necessita grassa i tampoc té cremallera, així que no hi ha vores tallants. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon i pot portar un pes de 140 quilos en cas que la inclinació de l'escala no superi els 45 graus. Per a escales de més inclinació el pes màxim és de 130 quilos i 120 en cas que hi hagi riel plegable.

La longitud màxima del riel és de 4700 mm. La cadira és plegable perquè no ocupi espai quan no s'utilitza.

Les cadires salvaescales es poden instal·lar a molt espais i s'adapten a escales molt estretes. Per aquesta raó, hem pogut instal·lar aquesta cadira salvaescales a Conil de la Frontera, en una escales molt estretes, de fusta amb bastant inclinació. Gràcies la seva capacitat d'adaptar-se en molts espais, aquestes solucions per a l'accessibilitat s'estan convertint en un element estrella en molts domicilis.

Els salvaescales són solucions per a persones gran, o també per a persones amb alguna malaltia o discapacitat que els costa pujar i baixar escales. S'adapten molt bé a la gran majoria d'escales i s'instal·len ràpidament ja que no necessiten fer obres per poder fer el muntatge.

Existeixen molts tipus de salvaescales, tots ells ofereixen característiques diferents que poden ser interessants en funció de com és l'escala i les necessitats de la persona usuària.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES ALIUM PER A HABITATGE UNIFAMILIAR A CONIL DE LA FRONTERA

En aquesta casa particular de Conil de la Frontera, Cadis, hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM ideal per a escales rectes i estretes. Aquesta cadira destaca per tenir la guia més estreta del mercat, capaç d'instal·lar-se molt pròxima a la paret. Gràcies a això, s'aprofita molt bé l'espai de les escales.

Aquesta cadira té una capacitat de càrrega de fins a 140 quilos i pot salvar una escala amb una inclinació màxima de 50 graus. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon. Pot instal·lar-se en escales d'un mínim de 655 mm i pot tenir una longitud màxima de 4700 mm.

Aquesta cadira destaca perquè té una guia sense vores tallants i no necessita greix. Això ofereix més seguretat a casa i menys brutícia. Pots plegar el seient, el reposabraços i el reposapeus perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitzi.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu