sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En moltes cases particulars hi ha escales just a l'entrada, un impediment per a persones amb problemes de mobilitat. Per solucionar aquest inconvenient hem instal·lat una plataforma puja escales a Còrdova, concretament al jardí d'una casa particular.

Una plataforma salvaescales permet que persones que utilitzin cadira de rodes puguin pujar i baixar escales amb comoditat. Són molt pràctiques i, a més, són resistents i segures. Són automàtiques, silencioses i tothom pot utilitzar-les.

A VALIDA comptem amb diferents models de plataforma salvaescales que compten amb un disseny funcional i estètic. Aquestes solucions d'accessibilitat estan molt indicades per a botigues, restaurants o locals públics. Encara que també hi ha cases particulars que han decidit instal·lar-ne una.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM A L'EXTERIOR A CÒRDOVA

En aquesta casa particular a Còrdova hem instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM per a escales rectes. Aquest model té la seva versió per a l'exterior, resistent a les inclemències del temps. Pot suportar temperatures de -15 graus a 60º.

Les guies de la plataforma són de perfil d'alumini i es poden instal·lar directament als esglaons mitjançant uns pals o en la paret. El motor funciona mitjançant un sistema de cremallera i pinyó.

Té moviments progressius perquè no hi hagi sots durant l'arribada i sortida de tram, també disposa de parells magnètics. Es mou mitjançant un polsador mantingut: tria cap a quina direcció vols anar. El plegat i desplegat de la plataforma és automàtic mitjançant els botons sense fils.

La plataforma disposa de sensors de seguretat per a evitar col·lisions amb objectes o persones. També té clau per a ús privat, botó d'emergència i braços de seguretat perimetrals. Guarda la plataforma sota una funda resistent a l'aigua.

SPATIUM pot transportar un pes de fins a 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,1 metres per segon. Pot salvar desnivells de 10 graus com a mínim i màxim 45 graus. Pot fer un recorregut màxim de 7 metres, en cas que el tram sigui més llarg es poden instal·lar bateries extres.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu