sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Has arribat en aquest punt que no et veus capaç de baixar i pujar les escales sense ajuda? Llavors vols saber quina solució hi ha per a aquesta situació. Mira aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Còrdova en una casa on ja poden moure's amb seguretat i comoditat entre plantes.

Gràcies a aquestes solucions per millorar l'accessibilitat en les llars, les persones grasn o persones que tenen mobilitat reduïda tenen més confort a casa seva. Disposar d'una casa adaptada a les teves necessitats millora el teu estat d'ànim i la teva qualitat de vida, ja que mantens la teva independència per fer tasques quotidianes.

Els salvaescales s'adapten a tots els espais, inclòs escales rectes, amb corba, amb replans i de caragol. A més s'instal·len a l'interior i a l'exterior, ja que hi ha models resistents a la humitat i a altes i baixes temperatures. S'instal·len molt ràpidament i, a més, no fa falta fer obres, així que és un procés molt ràpid.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS A XALET ADOSSAT A CÒRDOVA

En aquest xalet adossat de Còrdova hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model és molt adequat en espais amb corbes i replans ja que té una guia que s'adapta molt bé. A més, és de doble carril, així que ofereix molta estabilitat durant els trajectes.

Aquesta cadira pot moure un pes de fins a 115 quilos i es pot reforçar perquè arriba als 137 quilos. Es mou a 0.12 metres per segon mitjançant un sistema de pinyó i cremallera. Ve amb un cinturó de seguretat, una clau per blocarla quan no s'utilitza, i té un botó d'emergència en el reposabraços. A més, disposa de sensors per a evitar col·lisions amb objectes o persones.

Pots plegar el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza.

Si vols una solució pràctica i senzilla per a millorar l'accessibilitat llavors pren exemple d'aquesta casa particular. Hem instal·lat una cadira salvaescales a Còrdova per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat.

Les cadires sub escales són una bona solució per adaptar una llar a les necessitats de mobilitat d'una persona. Tenen molts avantatges: ocupen poc espai, no tenen gairebé gens de manteniment, són fàcils d'utilitzar, no fa falta fer obres i s'instal·len en molt poc temps.

A VALIDA comptem amb una gran varietat de tipus de cadires elevadores per a fer més fàcil la vida a casa. Cadires per a escales rectes, unes altres per a escales corbes, unes altres per a escales de caragol. També per a exterior o per a interior.

CADIRA ELEVADORA PER A ESCALES ALIUM EN INTERIOR, CÓRDOBA

En aquesta casa particular de Còrdova hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM per a escales rectes. Es tracta d'una cadira amb una guia que no té vores tallants i que tampoc necessita greix. La seva tecnologia li permet moure's mitjançant un sistema de tracció integral per fricció amb 4 corrons.

Té una capacitat de càrrega de 140 quilos en cas que l'escala tingui una inclinació de 45 graus. Per a més inclinació, llavors es disminueix el pes a 130 o a 120 quilos. Es mou a una velocitat màxima de 0,15 metres per segon i solament necessita un ample mínim de l'escala de 655 mm. La longitud màxima de la guia és de 4700 mm i està feta d'alumini anoditzat.

Està equipada amb dos comandaments a distància, pantalla LDS de diagnòstic, cinturó de seguretat, sensors d'emergència i botó d'emergència. Es mou gràcies al botó que hi ha en el reposabraços. Plega el seient, el reposabraços i el reposapeus si vols que hi hagi més espai quan no s'utilitza.

En moltes cases particulars hi ha escales just a l'entrada, un impediment per a persones amb problemes de mobilitat. Per solucionar aquest inconvenient hem instal·lat una plataforma puja escales a Còrdova, concretament al jardí d'una casa particular.

Una plataforma salvaescales permet que persones que utilitzin cadira de rodes puguin pujar i baixar escales amb comoditat. Són molt pràctiques i, a més, són resistents i segures. Són automàtiques, silencioses i tothom pot utilitzar-les.

A VALIDA comptem amb diferents models de plataforma salvaescales que compten amb un disseny funcional i estètic. Aquestes solucions d'accessibilitat estan molt indicades per a botigues, restaurants o locals públics. Encara que també hi ha cases particulars que han decidit instal·lar-ne una.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM A L'EXTERIOR A CÒRDOVA

En aquesta casa particular a Còrdova hem instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM per a escales rectes. Aquest model té la seva versió per a l'exterior, resistent a les inclemències del temps. Pot suportar temperatures de -15 graus a 60º.

Les guies de la plataforma són de perfil d'alumini i es poden instal·lar directament als esglaons mitjançant uns pals o en la paret. El motor funciona mitjançant un sistema de cremallera i pinyó.

Té moviments progressius perquè no hi hagi sots durant l'arribada i sortida de tram, també disposa de parells magnètics. Es mou mitjançant un polsador mantingut: tria cap a quina direcció vols anar. El plegat i desplegat de la plataforma és automàtic mitjançant els botons sense fils.

La plataforma disposa de sensors de seguretat per a evitar col·lisions amb objectes o persones. També té clau per a ús privat, botó d'emergència i braços de seguretat perimetrals. Guarda la plataforma sota una funda resistent a l'aigua.

SPATIUM pot transportar un pes de fins a 250 quilos i es mou a una velocitat de 0,1 metres per segon. Pot salvar desnivells de 10 graus com a mínim i màxim 45 graus. Pot fer un recorregut màxim de 7 metres, en cas que el tram sigui més llarg es poden instal·lar bateries extres.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu