sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Quina és la millor alternativa a un ascensor per a una casa particular? Un homelift! Mira aquesta instal·lació d'un elevador domèstic a Daimiel i com hem millorat l'accessibilitat d'aquesta casa.

Los homelift o elevador doméstico son la mejor alternativa para las casas particulares. Se tratan de sistemas de elevación en vertical muy parecidos a los ascensores. Las ventajas que tienen es que no necesitan mucho espacio y no necesitan mantenimiento y revisiones como los ascensores.

Aquesta classe d'elevadors pot fer recorreguts verticals de fins a 3 metres (alguns fins a 4). A més, tenen diferents grandàries, fins i tot pot transportar a persones en cadira de rodes. Hi ha molts models, alguns d'ells estan indicats per a espais d'exterior.

ELEVADOR DOMÈSTIC SUPES PER A FINCA A DAIMIEL

Hem instal·lat l'elevador domèstic SUPES en una casa particular de Daimiel, Ciudad Real. Aquest elevador permet als habitants de la casa poder accedir a plantes superiors amb seguretat i comoditat.

SUPES es caracteritza per ser molt indicat en espais de grandària reduïda per ser molt compacte. El seu disseny elegant amb portes de cristall ho converteix en una solució perfecta per a tots els llocs.

En funció del model, té una capacitat de càrrega de 170 kg i de 220 kg. Pot fer dues parades en tot el seu recorregut i es mou a una velocitat entre 0,15m/s o 0,10m/s. El motor s'integra amb l'estructura i té una alimentació monofàsica.

Opcionalment, la porta pot ser automàtica i es pot instal·lar un seient abatible i un passamans a l'interior. Per a moure el homelift solament has de prémer el botó que hi ha en el seu interior.

S'instal·la de forma molt ràpida i s'adapta molt bé a tota mena d'espais. També destaca per tenir un sistema de guies molt innovador.

Pot ser que hagi arribat el moment en què pujar i baixar escales sigui un problema. Què pots fer? Segurament que arribat aquest punt t'interessa saber on trobar una cadira salvaescales a Daimiel, Ciudad Real.

Sigui per lesions, malalties o l'edat, algunes persones es veuen incapacitades de baixar i pujar amb tranquil·litat per les escales. En casos molt greus, moltes persones amb discapacitat no poden sortir de casa seva. Això repercuteix molt negativament en el seu estat d'ànim.

Arribat a aquest punt, la solució a les escales són els salvaescales. Aquestes solucions d'accessibilitat milloren considerablement la qualitat de vida d'una persona, especialment de les que fins ara no tenien manera de sortir de casa.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A DAIMIEL, CIUDAD REAL

En aquesta casa particular volien recuperar la seva qualitat de vida, per aquesta raó han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model és indicat per a trams d'escales amb corbes, i té versió per a interior com d'exterior.

SOCIUS ofereix una integració exacta al tram d'escales on s'instal·la. La guia es fa a mida gràcies a medir-ho tot utilitzant un sistema de fotometries. A més, es realitza un plànol 3D de la instal·lació perquè l'instal·lador pugui fer el muntatge molt ràpid.

Aquesta cadira disposa de diferents tipus de seient, el seient de les fotografies és Simplicity. En funció del tipus que triïs podràs escollir entre diferents colors de tapisseria. A més, pots personalitzar el color de la guia. El resultat és una cadira integrada a l'espai on s'instal·la i al gust de la persona usuària.

SOCIUS té diferents opcionals com el plegat del reposapeus de manera automàtica, d'aquesta manera, si la persona no pot ajupir-se, no ha de fer-ho. Es plega de manera que ocupa poc espai i deixa pas a altres persones que vulguin passar per les escales.

Si vols un pressupost de SOCIUS, contacta amb nosaltres mitjançant el nostre formulari o truca'ns.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu