sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La qualitat de vida de les persones pot millorar si la seva casa li ofereix seguretat i comoditat. Per aquesta raó, hem instal·lat una cadira salvaescales a Don Benito, Badajoz perquè persones amb problemes de mobilitat puguin baixar i pujar escales amb facilitat

Els salvaescales s'han convertit en una bona solució en cases particulars on hi ha persones que tenen dificultats de mobilitat. Baixar i pujar escales, si tens una lesió, dolor a les cames o ets gran normalment pot ser un problema haver de moure-t'hi.

Els puja escales s'instal·len ràpidament i no fa falta fer obres. Una persona agafen les mides de les escales perquè els tècnics puguin fer una instal·lació a mida. Un Assessor tècnic t'aconsella amb la millor opció per al teu cas, així que comptes amb una solució d'accessibilitat adequada per a tu i que et durarà molts anys.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A DON BENITO

En aquesta casa adossada de Don Benito, Badajoz, hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS que s'adapta a escales amb corbes. Té versió tant d'interior com d'exterior i s'integra molt bé en tots els espais. Ve equipada amb cinturó de seguretat i sensors anti atrapament.

Per millorar la usabilitat de la cadira aquesta té dos comandaments a distància de sèrie que permeten cridar a la cadira si aquesta es troba a una altra planta. Tant el seient, reposabraços i reposapeus es pleguen perquè la cadira no ocupi tant d'espai quan no s'utilitza. D'aquesta manera, altres persones poden passar per les escales tranquil·lament

Personalitza la teva cadira salvaescales triant un dels 3 seients disponibles. Cadascun té un entapissat i colors variats. També canvia el color de la guia perquè aquesta s'adapti a l'espai on s'instal·la.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu