sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Saps que les cadires salvaescales poden canviar la teva forma de vida a casa molt positivament? Els problemes de mobilitat impedeixen que les persones puguin moure's fàcilment entre les plantes de la seva llar, és per aquesta raó que hem instal·lat una cadira salvaescaleras socius en Doñinos de Salamanca per a evitar que això succeeixi.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat han revolucionat la llar de moltes persones que fins ara no podien sortir i entrar de la seva casa amb normalitat. Amb una cadira salvaescaleras es resol la problemàtica de no poder baixar per les escales per culpa de lesions o la deterioració de la mobilitat de la persona.

Les cadires salvaescales són molt fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són molt intuïtives per a fer funcionar. Per tant, són aptes pràcticament per a totes les llars. Existeixen models per a escales rectes, corbes o de caragol, ja siguin d'exterior o interior.

CADIRA PUJA ESCALES A CASA PARTICULAR DE DIÑINOS DE SALAMANCA

En aquesta casa de Doñinos de Salamanca hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS perquè s'adapta molt bé a escales amb corba, podent aprofitar tot l'espai i, també, perquè té guia de doble carril així que ofereix molta estabilitat.

SOCIUS té una guia feta a mida per a la teva escales, és a dir, pot aprofitar tot l'espai per a permetre que altres persones puguin passar per l'escala. A més, el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza.

Pot portar un pes de 115 quilos i es pot reforçar fins als 137 quilos. Es mou a 0,12 metres per segon i gràcies al seu sistema de doble tracció té un moviment suau i molt segur. Té dos comandaments a distància, clau de seguretat, botó d'emergència i sensors per a evitar col·lisions.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu