sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millora de l'accessibilitat en un habitatge particular és crucial, especialment per a persones amb problemes de mobilitat o malalties que dificulten el seu desplaçament. Per aquesta raó, en aquesta casa particular han instal·lat una cadira salvaescales, a Donostia.

Les barreres arquitectòniques, com les escales, poden representar obstacles significatius per a aquestes persones, limitant la seva independència i qualitat de vida dins de la seva pròpia llar. Per a abordar aquest desafiament, és fonamental implementar solucions que facilitin l'accés a diferents àrees de l'habitatge. Això pot incloure la instal·lació de rampes d'accés, elevadors verticals o cadires salvaescaleras, que permeten als residents superar les barreres físiques i moure's amb major llibertat i seguretat en la seva llar.

Aquestes adaptacions no sols milloren l'autonomia de les persones amb mobilitat reduïda, sinó que també promouen el seu benestar emocional en brindar-los l'oportunitat de mantenir la seva independència i participar plenament en la vida diària dins del seu entorn familiar.

Cadira ealvaescales Socius instal·lada en una casa, Donostia

La cadira salvaescales Socius és una solució versàtil i de confiança dissenyada per a millorar l'accessibilitat en habitatges amb escales. Amb la seva capacitat per a adaptar-se a trams d'escala corbs o amb replans intermedis, la Socius és adequada per a una àmplia varietat de configuracions arquitectòniques. Equipada amb un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, garanteix un moviment suau i segur al llarg de l'escala, prioritzant sempre la seguretat i comoditat de l'usuari.

Amb característiques com sensors antiobstacles, cinturó de seguretat retràctil i reposapeus plegables, la Socius ofereix una experiència de viatge segura i confortable. La seva capacitat de càrrega estàndard de fins a 136 kg i la seva velocitat de desplaçament de 0,12 m/seg. la converteixen en una opció de confiança per a persones amb diferents necessitats de mobilitat. A més, el seu disseny compacte i elegant s'integra perfectament a l'entorn de la llar, sense comprometre l'estètica ni la funcionalitat. La Socius és una solució pràctica i efectiva per a millorar l'accessibilitat en qualsevol habitatge particular, brindant major independència i qualitat de vida als seus residents.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu