sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Fer accessible una comunitat amb escales per a persones amb discapacitat i persones grans és fonamental per a millorar la qualitat de vida de tots els residents. Les escales poden representar un obstacle insuperable per a aquells amb mobilitat reduïda, limitant la seva capacitat per a moure's lliurement i realitzar activitats quotidianes. La falta d'accessibilitat no sols afecta la independència d'aquests individus, sinó que també pot provocar un aïllament social i un increment en el risc d'accidents. Implementar solucions d'accessibilitat és crucial per a assegurar que tots els residents, independentment de les seves capacitats físiques, puguin gaudir d'un entorn segur i acollidor. Això inclou la instal·lació d'elevadors, rampes i altres ajudes que permetin a les persones grans i amb discapacitat desplaçar-se còmodament i sense riscos.

Elevador vertical Nexus a Durango

L'elevador de curt recorregut Nexus és una solució ideal per a comunitats que busquen millorar l'accessibilitat de les seves instal·lacions. Aquest elevador vertical és apte tant per a ús residencial com comunitari, i s'adapta a espais públics i privats. És una opció silenciosa, confortable i extremadament segura, dissenyada per a salvar desnivells amb un recorregut màxim de fins a 4,5 metres. El Nexus pot elevar càrregues de fins a 385 kg, amb una opció d'augmentar la capacitat a 500 kg segons les necessitats. En cas de tall de fluid elèctric, compta amb un sistema de rescat mitjançant bateria, garantint la seguretat en tot moment.

El Nexus ofereix la possibilitat d'instal·lar portes automàtiques i és adequat per a intempèrie, amb acabats opcionals en inox. 304 i 316, així com en qualsevol color o acer inoxidable. Les botoneres de replà sense fils i les fotocèl·lules en el passamà i en l'embarcament són característiques opcionals que milloren la funcionalitat de l'elevador. L'estructura del Nexus inclou una columna realitzada amb perfils metàl·lics galvanitzats i un xassís fet de perfils i pales en acer zincat, assegurant durabilitat i resistència. A més, disposa de pantalles de protecció en tot el perímetre de la columna, proporcionant més seguretat.

El Nexus està disponible en diferents dimensions per a adaptar-se a diverses necessitats: 800x1300 mm per a una cadira de rodes amb una càrrega d'elevació de 250 kg, 900x1400 mm per a una cadira de rodes i un acompanyant amb una càrrega d'elevació de 315 kg, i 1100x1400 mm per a una cadira de rodes i dos acompanyants amb una càrrega d'elevació de 385 kg. Aquest elevador és una excel·lent opció per a garantir l'accessibilitat en qualsevol comunitat, millorant significativament la qualitat de vida dels seus residents.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu