sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millora de l'accessibilitat en comunitats de veïns és essencial per a garantir la comoditat i seguretat de tots els seus residents, especialment aquells amb problemes de mobilitat. En molts edificis, les escales abans d'arribar a l'ascensor representen un obstacle significatiu per a aquestes persones, limitant la seva capacitat per a desplaçar-se lliurement dins de l'edifici i accedir a serveis essencials com l'ascensor. Per a acabar amb aquest problema, hem instal·lat aquest elevador de curt recorregut en Écija, concretament en una comunitat.

Per tant, és crucial implementar mesures que millorin l'accessibilitat, com la instal·lació de dispositius com a elevadors de curt recorregut, que permeten a les persones amb mobilitat reduïda superar fàcilment les escales i arribar a l'ascensor sense dificultats. Aquestes solucions no sols milloren la qualitat de vida dels residents amb necessitats especials, sinó que també promouen un entorn més inclusiu i solidari dins de la comunitat.

Característiques de l'Elevador de Curt Recorregut Invictus

L'elevador de curt recorregut Invictus és una solució innovadora dissenyada per a millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns amb escales abans d'arribar a l'ascensor. Equipat amb 4 suports en cada cantonada i una fixació a la paret, garanteix un moviment estable, segur i confortable per als usuaris. El seu disseny flexible s'adapta a qualsevol entorn, sigui en interiors o exteriors, i requereix mínims requisits en el lloc d'instal·lació, la qual cosa facilita la seva col·locació en espais limitats.

Amb una capacitat de càrrega de fins a 400 kg o 2 persones, el Invictus ofereix suficient espai i resistència per a satisfer les necessitats de diversos usuaris. A més, la seva bateria inclosa assegura un funcionament continu en cas de talls elèctrics, proporcionant una major tranquil·litat i seguretat. Amb un muntatge ràpid i pràctic, el Invictus és una solució eficient i convenient per a millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns i garantir que tots els residents puguin desplaçar-se lliurement dins de l'edifici.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu