sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Quines opcions hi ha per a salvar una escala molt estreta? Mira aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a El Barco de Ávila per a veure que existeixen moltes solucions per a poder donar accessibilitat a un espai.

Les plataforma salvaescales s'adapten molt bé a la majoria dels espais on s'instal·len. Hi ha diferents models i amb diversos models amb grandàries variades, així que es poden muntar en escales molt estretes. Estan pensades per oferir la màxima independència a les persones que la volen utilitzar.

Són ideals per a comunitats de veïns, restaurants o locals amb escales que impedeixen que una persona pugui moure's tranquil·lament. També són una bona opció en cases particulars on hi ha escales que impedeixen que una persona en cadira de rodes pugui moure's lliurement.

Existeixen molts models diferents de plataforma salvaescales, aquestes es poden instal·lar a una escala recta, corba o de caragol, també tenen versió per a l'exterior. Són fàcils d'utilitzar i ofereixen una manera de salvar trams d'escala fàcilment.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM A CASA PARTICULAR A EL BARCO DE ÁVILA

En aquesta casa particular de la població El Barco de Ávila hem instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM. Es tracta d'una solució per a l'accessibilitat pensada per a escales rectes. Com pots veure, té una versió de grandària molt reduïda perquè pugui instal·lar-se en escales molt estretes.

Aquest model pot transportar un pes de 250 quilos i es mou a una velocitat de 0.1 metres per segon. Pot fer 7 metres de longitud i es pot equipar amb més bateries en cas de fer un recorregut més llarg. Amb les bateries s'assegura que la plataforma pugui fer el recorregut en cas que hi hagi un tall de llum.

La plataforma es desplega en pitjar un botó i es mou mitjançant els botons que hi ha en la mateixa plataforma. Té uns braços de seguretat que delimiten la zona quan la plataforma es mou.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu