sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què podem fer en escales comunitàries on no s'ha instal·lat un ascensor? Normalment, la solució més ràpida i econòmica és la instal·lació d'una cadira puja escales. En aquest sentit, hem aconseguit el muntatge d'una cadira salvaescales a El Burgo de Osma per a poder donar accessibilitat a tots els veïns d'una comunitat.

Gràcies a la cadira salvaescales es pot oferir una manera de baixar i pujar els graons a persones que tenen problema de mobilitat. En moltes comunitats de veïns vivien persones majors que per l'edat ja no tenen les cames i els peus amb bona forma i, passar per l'escales, pugui suposar un risc per a la seva salut.

Al contrari dels ascensors, les cadires puja escales s'instal·len molt fàcilment, sense necessitat de fer obres. Són pràctiques i segures així que totes les persones les poden utilitzar còmodament. La cadira està disponible per a tots els veïns i pot parar a totes les plantes.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A COMUNITAT DE PROPIETARIS A EL BURGO DE OSMA

En aquest edifici de pisos hem instal·lat la cadira elevadora SOCIUS per a poder oferir una manera d'accedir i entrar de l'edifici per a tots els veïns. Aquest model destaca perquè té la capacitat de parar a totes les plantes que faci falta, així que tots els veïns poden utilitzar-lo.

SOCIUS destaca perquè té una guia de doble carril que garanteix seguretat i estabilitat a la persona usuària. És fàcil d'utilitzar, ja que solament has de pitjar el botó que hi ha en el reposabraços perquè la cadira es mogui cap a on vulguis anar. En cas que la cadira no es trobi en el teu pis, llavors utilitza el comandament a distància per a moure-la cap a on et trobis.

Pots asseure't a la teva cadira al costat de la compra i pujar cap a a el pis on es troba la teva casa. Per a no ocupar massa espai quan no s'utilitza, el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen. Ve amb un cinturó de seguretat i també un botó d'emergència. També disposa de sensors de seguretat sensibles al tacte.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu