sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en la llar és un factor crucial per a la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda. Les barreres arquitectòniques com a escales, desnivells o espais estrets poden convertir-se en obstacles insuperables, limitant la capacitat de moviment i autonomia dels qui les enfronten. Això no sols impedeix l'accés a unes certes àrees de la casa, sinó que també pot representar un risc per a la seguretat i la salut dels residents amb mobilitat reduïda.

La importància de tenir una casa adaptada radica en la necessitat de garantir la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones, independentment de la seva condició física. L'eliminació de barreres arquitectòniques mitjançant la instal·lació de dispositius com ara rampes, elevadors o cadires salvaescaleras permet un accés fàcil i segur a totes les parts de la llar. A més, l'adaptació de portes, banys i cuines amb mides específiques facilita la realització d'activitats quotidianes i promou la independència i l'autoestima dels residents amb mobilitat reduïda.

Característiques de la cadira salvaescales Amicus, El Campello

La cadira salvaescales Amicus és una solució innovadora dissenyada per a superar les barreres d'accés en escales. Amb el seu sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó, ofereix un desplaçament suau i segur en trams d'escala rectes. Funciona amb bateries, la qual cosa garanteix la seva operativitat fins i tot en cas de talls d'energia elèctrica.

Amicus compta amb una capacitat de càrrega màxima de fins a 160 kg i pot muntar-se en tots dos costats de l'escala per a adaptar-se a diferents necessitats i configuracions. Equipada amb sensors antiobstacles i una clau de seguretat en el reposabraços, prioritza la seguretat de l'usuari durant el seu ús. A més, el seu disseny compacte i la seva moqueta antilliscant en el reposapeus proporcionen confort i estabilitat durant el trajecte. Amb característiques com aquestes, la cadira salvaescaleras Amicus es presenta com una solució eficaç per a millorar l'accessibilitat en la llar i promoure la inclusió de persones amb mobilitat reduïda.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu