sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem instal·lat aquesta cadira salvaescales a El Coronil perquè, persones amb problemes de mobilitat puguin baixar i pujar escales. A més, aquests sistemes són segurs, pràctics i molt útils a casa particulars.

Per a persones grans, amb problemes de mobilitat, dolors o lesions a les cames, els salvaescales són la solució perfecta. Els familiars, a més, estan més tranquils perquè ja no sofreixen per si rellisca per l'escala.

El manteniment d'una cadira salvaescales és mínim, ja que solament es recomana fer una revisió una vegada a l'any. Amb això, s'eviten futures avaries i es comprova que la cadira estigui en perfecte estat.

VALIDA té diferents models de cadires salvaescales, un assessor de tècnic t'ajuda a triar la més indicada per a tu. Ens fixem en les teves necessitats i, també, en les característiques de l'espai.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM A EL CORONIL

La cadira salvaescales ALIUM és el model que necessites si tens un tram d'escales recte a l'interior. Aquesta cadira destaca per la seva guia, la més estreta del mercat, i per no tenir vores tallants. A més, tampoc necessita greix així que es converteix en molt bona opció per a la casa.

La cadira és molt compacta quan es plega, d'aquesta manera, altres persones poden utilitzar les escales amb tranquil·litat. Es plega el seient, reposabraços i el reposapeus. Té dos comandaments a distància, una clau i cinturó de seguretat. Per evitar que xoqui amb persones o objectes enmig de l'escala, hi ha un sensor.

Pots canviar el color d'entapissat de ALIUM, d'aquesta manera, aconsegueixes que s'adapti encara més a l'espai on s'instal·la. Té un botó d'emergència en el reposabraços per evitar possibles accidents. Per girar la cadira al pis superior té una palanca al costat del seient, d'aquesta manera pots desembarcar millor.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu