sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes per pujar escales? Penses que no pots instal·lar una cadira salvaescales perquè la teva escala és molt estreta? Segur que no has vist aquesta instal·lació d'una cadira salvaescaleras en El Espinar, on semblava que una cadira no podia cabre. Com pots veure per les fotografies, hem aconseguida salvar aquest tram d'escales que suposava un problema per a les persones que vivien en aquesta casa.

Els salvaescales s'han perfeccionat perquè puguin adaptar-se a molts tipus d'escales. Hi ha per a escales molt estretes, uns altres per a escales rectes, amb corba o de caragol. També existeixen versions per a l'interior com per a l'exterior. El millor que pots fer és preguntar-nos quina és l'opció més encertada per a tu.

Aquestes solucions d'accessibilitat s'instal·len molt ràpidament i no fa falta que facis obres a casa per a poder muntar una. Són fàcils d'utilitzar ja que solament has de pitjar un botó perquè la cadira es mogui a la direcció on vols anar.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM EN ESCALA ESTRETA I RECTA EN EL ESPINAR

En aquesta casa particular hem instal·lat aquesta cadira salvaescales ALIUM que permet baixar i pujar escales rectes i d'interior. Aquest model de cadira destaca perquè té la guia més estreta del mercat, que no té ni vores tallants ni necessita greix per a poder funcionar. Es mou mitjançant uns corrons de fricció que permeten moure la cadira a una velocitat de 0,15 metres per segon.

Aquesta cadira té la capacitat de moure un pes de 140 quilos i necessita un ample d'escala de, com a mínim 655 mm. Com veus, és una opció molt interessant per a les escales molt estretes. El seient, que és molt compacte, solament ocupa 280mm d'invasió quan es plega, juntament amb el reposabraços i reposapeus. Pot fer un recorregut màxim de 4,7 metres.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu