sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Necessites una plataformes salvaescaleras a Elorrio? Mira com han millorat l'accessibilitat en aquesta casa. Aquesta plataforma salvaescaleras ha canviat radicalment la vida a aquesta casa.

Moltes persones amb problemes de mobilitat es troben amb dificultats per poder entrar i sortir de casa. Això és perquè molts edificis no s'han pensat perquè persones amb discapacitat puguin moure's lliurement.

A VALIDA sabem com pot influenciar l'ànim d'una persona no tenir independència a la llar. Per un bon estat de salut mental i autoestima s'ha de garantir el màxim possible la llibertat de moviments.

PLATAFORMES SALVAESCALES DECOR PER A CASA PARTICULAR A ELORRIO, BIZKAIA

En aquesta casa particular ho tenen clar: la plataforma salvaescaleras DECOR és el sistema ideal per garantir els moviments de les persones amb discapacitat. Aquest model és resistent a les inclemències del clima i és capaç de salvar trams de escales amb corbes.

DECOR destaca per ser una plataforma plegable que ocupa poc espai i deixa que altres persones puguin circular per l'escala. Es desplega automàticament i ve amb comandaments a distància sense fils a més de botoneres en totes dues direccions de la plataforma.

Hi ha diferents grandàries per poder triar la millor opció en cas que l'escala sigui molt estreta. Té una sortida i arribada a tram progressiva que garanteix que no hi hagi cap sot durant el trajecte. Hi ha l'opció d'embarcar des d'un lateral o de manera frontal.

Per a persones que no utilitzin cadira de rodes es pot instal·lar un seient plegable perquè puguin anar còmodament assegudes. Per millorar la seguretat, la plataforma té unes barres perimetrals que es tanquen al voltant de la persona. A més, té sensors sensibles al tacte que paren el moviment en cas de col·lisió.

Vols més informació? Pots preguntar-nos i estarem encantats d'ajudar-te. Compte que un Assessor Tècnic visita casa teva per fer una valoració i oferir un pressupost gratuït. Tot això sense cap compromís.

Per a ajudar a les persones d'avançada edat, existeixen diferents solucions puja escales que permeten millorar la seva autonomia i mobilitat en la llar.

En Válida sin barreras proporcionem aquest tipus d'ajudes salva escales per a acabar amb les barreres arquitectòniques de l'entorn.

 

Cadira salvaescales Elorrio

 

En aquesta casa particular situada en Elorrio (província de Biscaia) hem procedit a realitzar la instal·lació d'una cadira elevadora Fidus, ideada per a salvar trams d'escala rectes.

Aquesta cadira salvaescaleras permet la seva instal·lació en ambients interiors a través d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó.

Disposa de diversos factors com: moqueta antilliscant en el reposapeus, cinturó de seguretat, dos comandaments a distància per a pujar i baixar, una pantalla amb diagnòstic d'avaries, sensors antiobstacles i un seient plegable i giratori (per a facilitar el desembarqui de l'usuari).

Es tracta d'un model especialment còmode, àgil, segur i silenciós.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu