sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Problemes per baixar i pujar escales a casa teva? Hem instal·lat una cadira puja escales a Empuriabrava. Gràcies a ella, ara la persona usuària pot caminar amb seguretat per tota la seva llar.

Els salvaescales s'adapten a tota mena d'escales. Això vol dir que es pot instal·lar en escales rectes, corbes i de caragol. Hi ha models preparats per a instal·lar-se tant en interior com a l'exterior.

Aquestes solucions per a l'accessibilitat ofereixen molts avantatges: ocupen poc espai, s'instal·len sense fer obres, es poden plegar, són molt fàcils d'utilitzar i molt segures.

CADIRA PUJA ESCALES ALIUM A CASA PARTICULAR D'ESCALES RECTES A EMPURIABRAVA

Hem instal·lat una cadira salvaescaleras ALIUM A una casa particular de la localitat de Empuriabrava, província de Girona. A l'ésser unes escales rectes, ALIUM és ideal, ja que té la guia més estreta del mercat i a més s'instal·la molt pròxima a la paret.

La guia de ALIUM destaca per no tenir vores tallants i funcionar sense greix. Es mou mitjançant 4 corrons que acciona el motor. A més aquesta guia permet el sistema "slide track" això vol dir que la guia es mou quan és necessari perquè no entorpeixi el pas en un replanell o davant d'una porta.

Personalitza la cadira amb el color d'entapissat a triar dels que tenim. També pot automatitzar el gir del seient per poder desembarcar més fàcilment al arribar a destí. Ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, pantalla de diagnòstic i sensors que eviten col·lisions. També té un botó de parada d'emergència.

La cadira es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon i pot portar un pes de fins a 140 kg i pujar escales amb una inclinació de fins a 50 graus. Està equipada amb bateries, així que en cas que es vagi la llum la cadira pot acabar el recorregut.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu