sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tenim la solució per a cases particulars on hi ha escales, però viuen persona amb problemes de mobilitat. Instal·lem cadira salvaescales a Escalona per millorar la qualitat de vida de les persones grans que tenen problema de mobilitat. Amb aquestes solucions, entrar i sortir de casa és més fàcil i segur que abans.

Moltes persones per culpa de l'edat o per malalties no disposen de la capacitat necessària per a poder baixar i pujar escales. A vegades, necessiten l'ajuda d'altres persones o bé no se senten prou segurs com per fer-ho sols. A més, amb l'edat, els reflexos no són els mateixos, per la qual cosa s'adquireix més tendència a ensopegar.

Els salvaescales, que són molt fàcils d'utilitzar, ofereixen una forma còmoda i segura per poder entrar i sortir de casa sense ajuda. S'instal·len molt ràpidament, normalment amb un dia ja estan llestes per poder començar a funcionar. A més no fa falta fer obres per muntar-les.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES ALIUM A ESCALONA

Per a poder tenir millor qualitat de vida a casa, en aquesta finca d'Escalona, a Toledo, hem instal·lat la cadira puja escales ALIUM. Aquest model crida l'atenció pel seu guia perquè tenen característiques molt interessants que t'expliquem a continuació.

En primer lloc, la guia de ALIUM no utilitza greix ni vores tallants, així que és un sistema super net i segur. En segon lloc, aquesta guia és la més estreta del mercat, així que s'evita massa intromissió en les escales. Finalment, es tracta d'una guia d'acer anoditzat que respecta l'entorn gràcies al seu disseny modern.

Aquesta cadira pot transportar un pes de fins a 140 quilos i moure's per escales amb una inclinació màxima de 50 graus. Es mou a una velocitat de 0,15 metres per segon en un recorregut màxim de 4700 mm.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu