sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La qualitat de vida pot veure's minvada quan no tens llibertat de moviments per culpa d'una discapacitat. En aquest sentit, t'animem a conèixer les possibilitats que tens per a poder instal·lar una cadira salvaescaleras en Espiñoso i millorar la teva accessibilitat a casa.

Moltes persones majors, amb problemes de mobilitat o alguna malaltia no poden pujar i baixar escales soles. Això els pot provocar mal humor i falta de confiança en un mateix per necessitar ajuda per alguna cosa que abans podrien fer solos. Quan una persona, per les raons que sigui, té problemes de mobilitat, és important poder adequar la seva llar a aquestes necessitats.

Amb VALIDA comptes amb diferents solucions que poden facilitar poder baixar i pujar escales. A més, s'adapten a molts espais, ja siguin escales corbes, rectes o d'espiral, tant en interior com en exterior.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM PER A CASA ADOSSADA EN ESPIÑOSO

En aquesta casa de la població de Espiñoso a Orense, han instal·lat la cadira salvaescales ALIUM. Aquest model, indicat per a escales rectes, té una guia d'alumini anoditzat sense vores tallants i sense greix. La cadira es mou mitjançant un sistema de tracció integral per fricció amb 4 corrons. A més, la guia és la més estreta del mercat.

Una vegada has plegat el seient, el reposabraços i el reposapeus, la cadira ocupa molt poc espai en les escales. Així, altres persones que no necessitin utilitzar la cadira, poden baixar i pujar sense problemes.

La cadira ve equipada amb dos comandaments a distància, aquests serveixen per a cridar a la cadira quan aquesta es troba en l'altra planta. També té cinturó de seguretat, clau per a bloquejar-la i sensors per a evitar que xoc. A més, en arribar a l'esglaó superior el seient es gira per a poder baixar de la cadira més fàcilment.

Contacta amb nosaltres per demanar pressupost gratuït.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu