sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols una cadira salvaescales que ocupi poc espai i sigui elegant? Llavors mira aquesta instal·lació d'una cadira puja escales en Estollo, on s'ha aprofitat molt bé l'espai de l'escala.

Algunes persones creuen que les cadires salvaescales són molt grans i no poden cabre a les seves escales. Encara que et costi de creure, hi ha molts models de cadires i, alguns d'ells, estan pensats per a escales estretes. A més, les cadires es fan a mida, així que s'asseguren que encaixi perfectament a la forma de les escales de la casa.

Aquests sistemes d'elevació permeten que persones grans puguin continuar vivint amb seguretat i de manera independent. Són fàcils d'instal·lar, no fa falta fer obres i són molt pràctiques i segures. Per a utilitzar-les, solament es necessita pressionar un botó del reposabraços cap a la direcció on vulguis anar.

CADIRA SALVAESCALAS UNIKA PER A ESCALES CORBES EN ESTOLLO

En aquesta casa particular de Estollo, a La Rioja, hem instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model destaca per tenir una guia monorraíl circular molt estreta. S'adapta a la perfecció a tota mena d'escales, també a aquestes que són molt estretes.

Una altra característica molt interessant d'aquesta cadira és que la guia permet diferents opcions per no ocupar el replà inferior. D'aquesta manera, si hi ha una porta pròxima o si es tracta d'un espai on passa persones, la guia deixa de ser un problema.

Pots personalitzar el seient triant entre una gamma de colors. A més, pots triar entre dos tipus de joystick, sempre en funció del que sigui més còmode per a tu. Aquesta cadira pot portar una càrrega de 120 quilos i, si és necessari, es pot reforçar fins als 160 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon i l'angle màxim inclinació de l'escala ha de ser de 75 graus.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu