sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si tens problemes de mobilitat, dolors o una malaltia que dificulta que puguis passar per les escales de manera normal assegurança que estàs fart d'haver de baixar-les i pujar-les. Així que t'interessa veure aquesta instal·lació d'una cadira elevadora d'escales en Eugi, Navarra.

Amb una cadira salvaescales ja no has de preocupar-te pels dolors, inestabilitat o altres símptomes per haver de pujar unes escales. Tampoc necessites ajuda d'una altra persona per a poder fer-ho, així que recuperes independència a la teva casa i facilitat per a poder entrar i sortir quan vulguis.

Les cadires salvaescales són molt fàcils i ràpides d'instal·lar perquè no necessiten obres. Són molt pràctiques ja que solament has de prémer un botó perquè es moguin. També són segures perquè disposen de diferents dispositius de seguretat, com a sensors sensibles al tac per a evitar col·lisions.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A ESCALES CORBES, EUGI

En aquesta casa particular de la localitat de Eugi, Navarra, hem instal·lat la cadira puja escales SOCIUS. Aquest model disposa d'una guia de doble carril que ofereix estabilitat i seguretat en tot el recorregut de la cadira. Destaca per la seva capacitat d'adaptació amb l'entorn i per poder aprofitar molt bé l'espai de les escales.

Pots personalitzar la cadira amb diferents models de seient i també amb entapissats de colors variats. La guia es pot pintar d'un altre color perquè s'adapti millor a la teva escala.

La cadira SOCIUS ve equipada amb un seient, reposapeus i reposabraços plegables. per tant, quan no s'utilitza ocupa molt poc espai i l'escala queda lliure perquè passin altres persones. També disposa d'una clau de seguretat per a boquejar la cadira si no es vol que altres persones la utilitzin. A més, té un cinturó de seguretat i sensors que eviten possibles atrapaments.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu