sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Compleix amb la normativa per a l'accessibilitat en locals amb una solució pràctica i segura. Segueix l'exemple d'aquest local, on hem instal·lat un elevador de curt recorregut en Fermoselle. Aquesta instal·lació permet a persones amb o sense cadira de rodes pujar i baixar les escales.

Els elevadors verticals són semblants a un ascensor, però molt més fàcils d'instal·lar i més econòmics. Molts models no necessiten fossat i, en cas contrari, solament necessiten un fossat de pocs centímetres. Hi ha molts models i alguns arriben a cobrir un desnivell de fins a 3 i 4 metres d'altura.

VALIDA compta amb una gamma molt àmplia d'elevadors. Tenen dissenys molt moderns, reforçats i segurs que s'adapten molt bé a tots els espais. Estan molt indicats en llocs on es vol preservar l'estètica i seguir criteris de disseny d'interiors.

ELEVADOR VERTCAL SUBEO A UN BAR DE FERMOSELLE

En aquest bar de Fermoselle, a Zamora, hem instal·lat l'elevador vertical SUBEO: pràctic, senzill i molt fàcil d'instal·lar. Aquest sistema es pot instal·lar tant en interior com en exterior. Destaca perquè no necessita fossat, ja que es pot adaptar una rampa. Si es vol amb fossat, solament necessita una profunditat de 7,5 cm.

Es mou mitjançant un sistema de caragol sense fi, pot fer un recorregut de fins a 1,83 metres i fins a dos parades entremig. L'embarcament pot ser de 90 o 180 graus i té la capacitat de portar un pes de fins a 340 quilos.

Les portes són automàtiques i tenen pany elèctric per a evitar accidents. El lateral i les portes són de cristall, mentre que l'estructura és d'un material sòlid. Té botoneras sense fils per a posicionar l'ascensor al pis indicat. Per a moure'l hi ha una botonera a l'interior.

Té bateries que garanteixen que la màquina continua funcionant encara que hi hagi un tall de llum. També disposa d'ascensors que eviten que pugui haver-hi aixafament o col·lisió amb objectes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu