sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les cadires salvaescales s'adapten a tota mena d'escales, com per exemple aquest model de cadira salvaescales en Fuentecén. En aquesta casa particular, les escales suposaven un problema perquè hi ha persones amb problemes de mobilitat.

La qualitat de vida d'una persona es veu molt afectada quan no se sent còmoda a casa seva. Tenir llibertat per poder anar d'una planta a una altra sense ajuda millora la sensació de benestar i ofereix millor percepció d'un mateix.

VALIDA ofereix diferents models de cadires puja escales fetes a mida. D'aquesta manera aconseguim que les instal·lacions s'adaptin al tram d'escales i aprofiten al màxim l'espai que hi ha

CADIRA PUJA ESCALES ALIUM PER A CASA ADOSSADA EN FUENTECÉN

En aquesta casa de Fuentecén han instal·lat la cadira puja escales ALIUM, indicada per a escales rectes d'interior. Aquest model destaca, especialment, pel seu guia sense vores tallants ni greix. A més, és la més estreta del mercat i s'instal·la molt pròxima a la paret, per la qual cosa deixa molt espai lliure en les escales.

Es mou a partir d'un sistema de tracció per fricció amb 4 corrons i a una velocitat de 0,15 metres per segon. Necessita un ample mínim de l'escala de 65,5 cm i pot fer, com a màxim el recorregut d'una escala de 50° d'inclinació.

Aquest model de cadira té un seient giratori per pujar i baixar de la cadira més fàcilment. El seient, reposabraços i reposapeus es pleguen quan no s'utilitza la cadira i solament ocupa 28 cm.

Té un sensor que evita que la cadira col·lideixi amb objectes que puguin haver-hi a l'escala. També disposa d'un cinturó de seguretat. Finalment, té una pantalla de diagnòstic per saber l'estat de la cadira en tot moment i poder identificar incidències.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu