sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat en una casa particular és essencial per millorar la qualitat de vida dels seus habitants, especialment per a aquells amb mobilitat reduïda o discapacitats físiques. La presència de barreres arquitectòniques, com a escales, pot limitar significativament la independència i seguretat d'una persona dins de la seva pròpia llar. Com en aquesta casa particular on hem instal·lat una cadira salvaescales a Platja Gandia.

Implementar solucions accessibles no sols facilita la mobilitat, sinó que també promou més autonomia i dignitat. A més, una casa accessible és més segura, redueix el risc d'accidents i crea un entorn inclusiu i acollidor per a tots els membres de la llar i visitants. Adaptar la llar amb eines com a cadires salvaescales és una inversió que aporta confort i tranquil·litat, permetent que les persones amb dificultats de mobilitat es desplacin amb facilitat i sense restriccions per tot l'habitatge.

Cadira salvaescales per a escales rectes en Platja Gandia

La cadira salvaescales Alium és una excel·lent opció per a garantir l'accessibilitat en trams d'escales rectes. Aquest model es distingeix pel seu disseny compacte, amb un seient que només envaeix 280 mm, la qual cosa permet una instal·lació discreta i poc invasiva en la llar. El reposapeus està equipat amb sensors de seguretat que bloquegen el funcionament del salvaescales en cas d'obstrucció, garantint la seguretat de l'usuari en tot moment.

Una característica notable de la Alium és el seu guia sense cremallera i sense greix, la qual cosa facilita el manteniment i manté l'estètica de la llar. El cinturó de seguretat retràctil afegeix una capa addicional de protecció, mentre que el seu funcionament és ràpid i silenciós, amb una velocitat de fins a 0,15 m/seg i una arrencada i parada suau. La cadira també compta amb una parada d'emergència per a més seguretat.

La pantalla de diagnòstic integrada permet identificar fàcilment l'estat del salvaescales, facilitant el manteniment i la resolució de problemes. Funciona amb bateries seques de càrrega contínua, eliminant el risc i la necessitat de manteniment freqüent. La capacitat de càrrega varia segons la inclinació de l'escala, suportant fins a 140 kg en inclinacions de 30°-45° i fins a 120 kg amb guía plegable en inclinacions de 30°-50°. Aquestes característiques fan de la Alium una opció segura, eficient i còmoda per a millorar l'accessibilitat en la llar, assegurant que tots els habitants puguin moure's lliurement i amb confiança.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu