sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Què es pot fer en aquestes escales que hi ha a l'exterior d'espais comunitaris? Per a persones que tenen problemes de mobilitat són una escombrar arquitectònica que cal suprimir. Per això, nosaltres hem instal·lat la plataforma salvaescales a Getxo, al carrer, per a proporcionar una nova forma per poder salvar el desnivell dels graons.

Al contrari que altres opcions més cares, les plataformes són econòmiques i fàcils d'instal·lar. No fa falta fer obres ja que solament s'instal·la una guia en la paret o directament en els esglaons de l'escala. A més, estan pensades per a donar autonomia a les persones amb discapacitat, així que no necessiten ajuda de ningú per a utilitzar-la.

Existeixen molts models de plataformes, així que és possible trobar una que s'adapti a les teves escales. A més, tots els models disposen de diferents grandàries, alguns molt reduïts, que solen ser perfectes per a escales estretes.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A ESCALES RECTES EN GETXO

En aquest exterior dels carrers de Getxo han instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM, indicada per a escales rectes, tant d'interior com d'exterior. Es pot instal·lar els pals tant en la paret amb una guia o en els esglaons de l'escala. Té una capacitat de càrrega de 250 quilos i es mou a 0.1 metres per segon. La inclinació màxima de l'escala pot ser 45 graus i pot fer fins a 7 metres de llarg. Per a recorreguts més llargs s'instal·len bateries extres.

La plataforma es plega i desplega mitjançant el botó que hi ha en la botonera sense fil. Amb aquest mateix comandament a distància podem desplaçar la plataforma cap a la direcció que necessitem. També ho podem fer mitjançant els botons integrats en la plataforma. El moviment serà progressiu perquè no hi hagi sots en el recorregut. És molt fàcil d'utilitzar!

Com podem millorar l'entorn per a fer-lo més inclusiu i accessible?

 

Hi ha diferents ajudes que permeten millorar l'accessibilitat de l'entorn. En aquest sentit, en Válida sin barreras proporcionem solucions salva escales que milloren l'autonomia de les persones majors o amb discapacitat.

Posem al seu abast una àmplia gamma d'ajudes tècniques com les cadires salvaescales, plataformes puja escales, elevadors de curt recorregut, pujaescales portàtils, etc.

Cadira salvaescales Getxo

 

En aquesta casa particular hem instal·lat una cadira salvaescales Unum per a trams d'escala corbs o amb replans intermedis.

Unum funciona a través d'una guia monorraíl i disposa d'un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó ocult.

Es pot triar el color de la guia i els pals per a adaptar-lo amb l'entorn. L'usuari també pot triar entre tres tipus diferents de seients: Alliance, classic, elegance.

En aquest cas s'ha triat el seient Alliance, un seient giratori, plegable i el qual permet canviar el color d'entapissat.

Les persones amb poca mobilitat o d'avançada edat es troben amb impediments diaris que dificulten la seva autonomia personal i, a vegades, fins poden arribar a sofrir accidents per un lloc que no està adaptat a les seves necessitats. En aquest aspecte, en Válida sin barreras realitzem instal·lacions a mesura per a millorar l'accessibilitat i acabar amb les barreres arquitectòniques de la llar.

 

Pujar i baixar escales de manera autònoma a Biscaia

 

En aquesta casa particular de Getxo, els nostres tècnics han realitzat la instal·lació d'una cadira pujaescales model SOCIUS. Aquest salvaescales disposa d'un sistema exclusiu de doble tracció SDT que proporciona major estabilitat i subjecció. A més, té un motor amb doble cremallera que allarga la vida útil de la màquina.

La guia ocupa molt poc espai (de 12 i 15 cm segons l'escala) i la cadira pot plegar-se per a deixar l'escala lliure d'obstacles.

Informa't gratis i sense compromís al 900 414 000.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu