sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La falta d'accessibilitat en botigues i comerços pot representar un gran obstacle per a persones amb poca mobilitat. Les escales i desnivells poden dificultar l'accés als diferents nivells de l'establiment, excloent a aquells que depenen de cadires de rodes o tenen dificultats per pujar escales. Això no sols limita la capacitat de les persones amb mobilitat reduïda per realitzar compres, sinó que també pot portar a la pèrdua de clients i a una imatge negativa per al negoci. Per a solucionar aquest problema, s'ha instal·lat una cadira salvaescaleras a Godella, a l'entrada d'un comerç.

Una solució efectiva per a aquests problemes d'accessibilitat és la instal·lació d'una cadira salvaescaleras. Aquestes cadires permeten a les persones amb poca mobilitat superar fàcilment les escales, proporcionant un accés segur i còmode a tots els nivells de l'establiment. Això no sols millora l'experiència de compra per a les persones amb discapacitat, sinó que també augmenta la inclusió i l'accessibilitat del comerç, la qual cosa pot resultar en un augment de les vendes i la clientela.

Cadira salvaescales per a local comercial a Godella

La cadira salvaescaleras SOCIUS està dissenyada per a adaptar-se a trams d'escales corbs, proporcionant una solució versàtil per a comerços amb dissenys arquitectònics diversos. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera garanteix un desplaçament suau i segur tant en interiors com en exteriors.

Amb pals fixats directament als graons, la SOCIUS ofereix estabilitat i seguretat addicionals. Els coixins de material plàstic faciliten la seva neteja, mentre que el cinturó de seguretat i els sensors antiobstacles garanteixen la protecció de l'usuari en tot moment.

L'opció de gir automàtic o manual ofereix flexibilitat, adaptant-se a les necessitats individuals. A més, la clau de seguretat en el reposabraços i la pantalla LCD per a la ràpida localització de possibles avaries agreguen capes addicionals de seguretat i funcionalitat. Amb capacitat estàndard de 136 kg i opció de extrapes de 160 kg, la SOCIUS s'adapta a diverses necessitats dels usuaris. Amb una velocitat de 0,12 m/seg, ofereix un desplaçament eficient i segur en entorns comercials.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu