sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si l'ascensor de la teva comunitat no arriba fins a la porta de l'entrada, t'interessa saber quines opcions tens per a millorar l'accessibilitat. En aquesta instal·lació d'una plataforma a Granada hem aconseguit que tots els veïns puguin salvar això graons abans d'arribar a l'ascensor.

La plataforma salvaescales permet que persones en cadira de rodes o persones amb dificultats de mobilitat, puguin salvar graons. Són fàcils d'utilitzar, robustes i molt segures. Es pleguen de manera automàtica, d'aquesta manera, ocupin menys espai i altres persones poden passar per l'escala tranquil·lament.

Aquest tipus de solució per a l'accessibilitat és molt útil en comunitats de veïns, encara que també s'instal·la en locals comercials o públics. A vegades, també és molt bona idea per a cases particulars.

PLATAFORMA ELEVADORA SPATIUM PER A ESCALES A GRANADA

En aquesta comunitat de veïns de Granada han instal·lat una plataforma salvaescales SPATIUM per a poder arribar de la porta a l'ascensor i evitant les escales. Hem instal·lat la plataforma SPATIUM ja que és el millor model per a escales rectes, com en aquest cas. Amb aquesta instal·lació, els veïns s'han estalviat molts diners, ja que baixar l'ascensor a la cota zero suposa un pressupost molt alt.

La plataforma salvaescales SPATIUM és un model que té una capacitat de càrrega de 250 quilos i es mou a una velocitat de 0.1 metres per segon. A més, controla molt bé la sortida i l'arribada a tram per a no provocar inestabilitat a la persona que hi ha damunt. Pot fer un recorregut màxim de 7 metres, encara que pot ser més si s'equipa amb bateries extres

Es plega i desplega de manera automàtica, així que ofereix total independència a les persones usuàries ja que no necessiten ajuda de ningú. Es pot equipar amb un seient abatible per a persones que no usen cadira de rodes i se senten més segures viatjant assentades.

Cerques una cadira salvaescales a Granada? Llavors t'interessa com han solucionat els problemes d'accessibilitat en aquesta casa particular.

A VALIDA sabem com de problemàtiques poden arribar a ser les escales si tens problemes de mobilitat. Normalment, es viu amb por de caure's per les escales per falta d'estabilitat a les cames. Però també hi ha persones que tenen dolors en pujar i baixar les escales.

Millorar l'accessibilitat a casa canvia radicalment la vida d'una persona amb mobilitat reduïda. Tenir autonomia de moviments i seguretat millora l'ànim de la persona. Sentir-se capaç de realitzar coses per un mateix té repercussions directes en com ens valorem.

La millor opció de millorar la qualitat de vida és instal·lant una cadira salvaescales a casa. Són fàcils d'utilitzar i molt segures. A més, t'ofereixen llibertat de moviments sense necessitat de dependre de ningú.

CADIRA SALVAESCALES A CASA PARTICULAR DE GRANADA

Com pots veure, en aquesta casa particular han triat a la UNIKA per acabar amb les escales. Aquesta cadira salvaescales destaca per tenir una guia monorail de manera obliqua que s'ajusta perfectament en escales amb corbes molt tancades i pronunciades.

UNIKA disposa de cinturó de seguretat retràctil i un sistema de sensors que paren el moviment de la cadira en cas que hi hagi un obstacle al seu recorregut. Hi ha l'opció de plegar i desplegar de manera automàtica el reposapeus, ideal per persones que tinguin problemes per ajupir-se.

Si vols personalitzar la cadira, pots triar entre diferents colors d'entapissat, a més, pots triar entre dos tipus de joystick. És molt fàcil d'utilitzar ja que només pitjant el botó de moviment la cadira es desplaça cap a la direcció desitjada.

Vols una cadira salvaescales? Llavors truca'ns perquè un Assessor Tècnic visiti les escales i t'assessori amb la millor opció per a tu. Tingues en compte que fem un pressupost gratuït i sense compromís. A què esperes per millorar la teva qualitat de vida?

Com podem millorar l'accessibilitat de les persones amb problemes de mobilitat? Existeixen diferents solucions que permeten millorar l'autonomia i seguretat de les persones amb discapacitat física.

En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem d'ajudes elevadores que serveixen per a pujar i baixar les escales de tota mena de locals, edificis públics i privats, comunitats de veïns, etc.

Un de les solucions més emprades pels nostres clients que van en cadira de rodes són les plataformes salvaescales. Per això, disposem de diversos models que permeten adaptar-se a la mena d'escales.

Plataforma salvaescales Décor a Granada 

En aquesta comunitat de propietaris de Granada hem realitzat el muntatge d'una plataforma elevadora model Décor.

Aquest tipus de pujaescales permet salvar trams d'escala corbs tant en interior com en intempèrie. Funciona amb un sistema de tracció mitjançant cadena de boles. A més, Décor disposa de sensors de seguretat de manera que en detectar qualsevol possible obstacle durant el seu funcionament, la plataforma es deté automàticament.

En aquest cas, s'ha fixat en la mateixa paret perquè ocupi menys espai. A més, en quedar plegada, no genera intrusió als usuaris que pugen o baixen a peu.

Si t'interessa, pots veure altres models de plataformes elevadores aquí.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu