sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la teva manera de viure a casa i asseu-te més còmode en ella. Si tens problemes de mobilitat, t'interessa veure aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Guadalajara. Gràcies a ella, ara és més fàcil moure's entre plantes en aquesta casa particular, especialment si tens problemes d'equilibri, dolors o qualsevol altre problema que et dificulti poder baixar i pujar escales amb normalitat.

Les cadires s'han convertit en un bon aliat per a poder moure's per casa sense l'ajuda de ningú i amb seguretat. Les persones majors, que per l'edat tenen més dificultat per a poder baixar i pujar graons tenen l'aliat ideal per a mantenir l'autonomia a casa i no necessitar d'una persona per a moure's.

Les cadires s'adapten a gairebé tots els tipus d'escala, fins i tot en les escales més estretes o de caragol poden instal·lar-se. També és possible fer-ho en escales que es trobin en l'exterior.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES A GUADALAJARA

En aquesta casa particular amb escales corbes i estretes, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS, un model que destaca per tenir una guia de doble carril molt capaç d'adaptar-se a molts entorns i aprofitar bé l'espai.

Tenir doble carril els proporciona més estabilitat i seguretat durant el trajecte de la cadira. La guia es fa a mida, així que ressegueix la forma de l'escala aprofitant l'espai que hi ha. A més, la cadira es plega, així que ocupa menys espai quan no s'utilitza, d'aquesta manera, altres persones poden passar sense obstrucció.

La cadira es mou mitjançant el botó que hi ha en el reposabraços i també mitjançant el comandament a distància. També pots trobar un botó de parada d'emergència i venen amb un sensor per a evitar que la cadira col·lideixi. A més, té un cinturó de seguretat i un reposapeus plegable.

Les cases adossades solen tenir més d'una planta, dificultant l'accés a persones que tinguin problemes de mobilitat. Si vols resoldre aquest problema, mira aquesta instal·lació d'una cadira puja escales a Guadalajara.

Les escales comencen a ser un problema en el moment que apareixen problemes de mobilitat, lesions o malalties. Hi ha persones que, encara que puguin moure's bé, per culpa d'una malaltia no tenen forces per a pujar escales.

La millor opció per millorar la qualitat de vida a casa és instal·lar una cadira salvaescales. Amb elles, les escales ja no són un impediment per tornar a gaudir de tots els espais que hi ha a casa.

CADIRA SLAVAESCALES UNIKA PER A CASA UNIFAMILIAR A GUADALAJARA

La cadira salvaescales UNIKA és una cadira pensada per a oferir confort i seguretat en escales amb corbes. Destaca perquè té una guia que s'adapta a tota mena d'escales: de caragol, amb portes pròximes al primer esglaó, amb replans concorreguts...

UNIKA té una guia rodona que li proporciona poder encaixar al màxim al tram d'escales. Tant el reposapeus, el seient i el reposabraços són ajustables. Es pot canviar de lloc el control que mou la cadira.

Per millorar el seu ús, hi ha l'opció que el gir a final de tram sigui automàtic. Ve amb dos controls remots, cinturó de seguretat i sensors de seguretat. El color de la guia pot ser personalitzable i hi ha diferents entapissats per triar.

Destaca per l'inici "smart start" en el primer graó per evitar que la guia pugui ser una intrusió en l'inici de les escales. També hi ha l'opció de guia a nivell per a plantes superiors.

UNIKA ofereix moltes possibilitats, informa't amb un assessor tècnic de com pot millorar la teva qualitat de vida aquesta cadira salvaescales. A més, demana un pressupost gratuït i sense compromís.

Les persones amb discapacitat que utilitzen cadira de rodes tenen moltes dificultats per poder desplaçar-se. En moltes ocasions, la persona perd la mobilitat per accident o malaltia i es troba que la seva casa no està adaptada. Una solució a aquests problemes són els salvaescales, com per exemple aquest elevador de curt recorregut a Guadalajara.

Els elevadors són sistemes d'elevació molt indicats per a persones amb problemes de mobilitat. Permeten desplaçar-se entre plantes d'una forma molt semblant a un ascensor. Són molt segurs i poden equipar-se amb diferents opcions perquè s'adaptin millor al lloc.

Tenen molts més avantatges que un ascensor, ja que són més econòmics, ocupen menys espai, no necessiten fer obres molt complexes i no requereixen de manteniment i inspeccions obligatòries.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT PER A UNA CASA DE GUADALAJARA

En aquesta casa particular de Guadalajara han instal·lat l'elevador de curt recorregut VECTIO. Aquesta solució és capaç de salvar un desnivell de fins a 3 metres d'altura i pot fer dues parades enmig del seu recorregut.

Per a instal·lar-se necessita un fossat de 15 cm i, com es veu en les fotografies, es pot fer un tancament perimetral de la zona. Té un rescatador d'emergència de baixada en cas de curt de subministrament elèctric. També té un sensor anti atrapament en la base per evitar accidents.

Es mou mitjançant un cilindre hidràulic, té una central hidràulica electrovàlvula d'arrencada i parada progressiva. Per a accionar-la solament has de mantenir premut el botó de l'interior. Per a poder dir la plataforma al pis on et trobes has de prémer el botó per cirdar-la.

Les portes tenen tancament magnètic, de manera que no es poden obrir si la plataforma no està en el lloc correcte. Té una barana i els laterals són de cristall i altres complements de xapa.

Informa't de com millorar la teva qualitat de vida. Demana'ns més informació de VECTIO.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu