sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Millora la qualitat de vida a casa amb una solució d'accessibilitat igual que han fet amb aquesta cadira puja escales a Guardo, Palència. Aquests veïns no poden instal·lar un ascensor, per aquesta raó, han decidit muntar una cadira puja escales per poder sortir de casa amb més comoditat.

Els salvaescales són una solució molt bona quan al edifici on es viu no hi ha opció d'instal·lar un ascensor. A vegades no es pot per falta d'espai, unes altres perquè la instal·lació és molt cara.

A VALIDA comptem amb diferents models de cadires salvaescales que poden fer recorreguts molt llargs i fer parades en totes les plantes. A més, totes les cadires tenen un comandament a distància per a cridar-les fins al pis on et trobes. Es pot restringir l'ús de les cadires als veïns que tinguin la clau.

SILLA PUJA ESCALES SOCIUS EN BLOC DE PIS EN GUARDO

Socius és el model de cadira salvaescales capaç de donar accessibilitat en un bloc de pisos. Es prepara amb més bateries perquè pugui realitzar el recorregut sense problemes. També pot fer parades entre plantes perquè tots els veïns puguin utilitzar-la.

Aquest model de cadira és totalment plegable, això vol dir que el seient, reposabraços i reposapeus es pleguen per ocupar poc espai quan no s'utilitzen. Pots triar el tipus de seient i entapissat, a més, també pots canviar el color de la guia.

Aquesta cadira té una guia doble i es mou mitjançant un sistema de doble tracció. Gràcies a això el motor rendeix molt més i allarga la seva vida útil. Disposa d'una pantalla LCD que informa de l'això de la cadira en tot moment.

Per a millorar la seguretat té un cinturó i un sensor que evita que xoc amb objectes. Es pot muntar a banda i banda de l'escala i va directament amb pals fixats en els graons.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu