sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Hem aconseguit millorar la qualitat de vida en aquesta casa amb una cadira salvaescales a Guillena, Sevilla. Les escales, quan arribes a una edat, poden suposar un repte. Els dolors, falta de mobilitat o falta d'equilibri poden causar inseguretat en les persones.

Aconseguir autonomia a la llar i seguretat es tradueix en millor qualitat de vida. Les persones grans poden sentir-se amb pocs ànims si veuen que depenen de terceres persones de manera constant. Oferir-los llibertat de moviments a casa i la capacitat d'allargar la seva independència, el seu estat d'ànim millora considerablement.

La instal·lació d'una cadira salvaescales és molt ràpid i es fa sense obres. A més la seva capacitat d'adaptar-se a molts espais els converteix en una solució per a l'accessibilitat molt indicat per a cases particulars.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALES AMB CORBA A GUILLENA

En aquesta casa adossada de Guillena, Sevilla, hem instal·lat la nostra cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model té una guia de doble carril amb un sistema de doble tracció. Aquest sistema permet allargar la vida útil del motor de la màquina. També proporciona estabilitat durant el trajecte oferint una sortida i arribada a tram gradual.

Per a utilitzar-la, la persona usuària ha d'asseure's a la cadira, cordar-se el cinturó i pitjar el botó que hi ha en el reposabraços per a moure's. Una vegada arribat al final del recorregut, pots plegar la cadira, reposabraços i reposapeus per deixar espai a les escales.

Aquest model de cadira, si hi ha espai, permet crear un parquin al costat de l'escala perquè hi hagi molt més espai a ella. També ofereix la possibilitat d'automatitzar el plec del reposapeus mitjançant un botó o que la cadira giri al replà superior. Amb això s'aconsegueix una cadira més adaptada a les necessitats de la persona usuària.

SOCIUS té diferents models de cadires i entapissats, amb això, pots personalitzar-la per adaptar-se a l'espai on s'instal·la. També pots canviar el color de la guia.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu