sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millora de l'accessibilitat en les llars és essencial per a garantir la inclusió i comoditat de totes les persones, especialment aquelles que enfronten desafiaments de mobilitat a causa de malalties o problemes físics. Les escales representen una barrera significativa en la vida diària d'aquestes persones, limitant la seva capacitat per a desplaçar-se lliurement per la seva pròpia llar.

Per tant, adaptar l'habitatge per a eliminar aquestes barreres arquitectòniques és fonamental per a promoure la independència i qualitat de vida dels qui les habiten. Per exemple, en aquesta comunitat de veïns d'Hernani hem instal·lat una cadira salvaescales.

Solucions com ara la instal·lació de cadires salvaescales ofereixen una forma efectiva de superar aquest obstacle, permetent a les persones amb mobilitat reduïda accedir a diferents nivells de la casa de manera segura i còmoda. Això no sols millora la seva autonomia, sinó que també els brinda una sensació de llibertat i benestar en el seu entorn familiar.

Cadira salvaescales Socius en comunitat de propietaris, Hernani

La cadira salvaescales Socius destaca pel seu disseny innovador i característiques avançades que la converteixen en una opció ideal per a millorar l'accessibilitat en la llar. Amb la seva capacitat per a adaptar-se a diferents tipus d'escales, incloses les corbes o amb replans intermedis, la Socius ofereix versatilitat i flexibilitat en la seva instal·lació. Equipada amb un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, garanteix un desplaçament suau i segur al llarg de l'escala, prioritzant en tot moment la seguretat i comoditat de l'usuari.

A més, la Socius compta amb característiques com a sensors antiobstacles, cinturó de seguretat retràctil i reposapeus plegables, que asseguren una experiència de viatge segura i confortable. La seva capacitat de càrrega estàndard de fins a 136 kg i la seva velocitat de desplaçament de 0,12 m/seg. la converteixen en una opció de confiança per a una àmplia gamma d'usuaris. Amb un disseny elegant i compacte, la Socius s'integra perfectament en qualsevol entorn de la llar, proporcionant una solució pràctica i efectiva per a millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida dels qui la utilitzen.

Millorar l'accessibilitat en un habitatge particular és essencial, especialment quan hi ha escales que dificulten el moviment entre diferents plantes. Les escales poden representar un desafiament significatiu per a persones grans o amb mobilitat reduïda, limitant la seva autonomia i comoditat a casa seva. Això és el que passava en aquesta casa d'Hernani, on hem instal·lat una cadira salvaescales.

Per a abordar aquesta dificultat, el millor és considerar solucions com la instal·lació de cadires salvaescales o elevadors verticals. Aquestes adaptacions permeten als residents superar les barreres arquitectòniques i accedir de manera segura i còmoda a totes les àrees de l'habitatge, millorant així la seva qualitat de vida i facilitant el seu dia a dia.

A més, són molt fàcils d'usar, solament prement un botó la cadira es mou cap a la direcció desitjada.

Cadira salvaescales Socius a casa particular d'Hernani

La cadira salvaescales Socius és una solució eficaç i segura per millorar l'accessibilitat en habitatges amb escales, especialment en trams corbs o amb replans intermedis. Dissenyada per a ambients interiors i intempèrie, la Socius ofereix versatilitat i durabilitat en una àmplia varietat de configuracions arquitectòniques. El seu sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera garanteix un desplaçament suau i segur al llarg de l'escala, prioritzant sempre la seguretat i comoditat de l'usuari.

Equipada amb característiques com sensors antiobstacles, cinturó de seguretat retràctil i reposapeus plegables, la Socius ofereix una experiència de viatge segura i confortable. La seva capacitat de càrrega estàndard de fins a 136 kg la fa adequada per a una àmplia gamma d'usuaris, mentre que la seva velocitat de 0,12 m/seg. assegura un desplaçament eficient. A més, el seu disseny compacte i elegant s'adapta perfectament a l'entorn de la casa, sense comprometre la funcionalitat ni l'estètica. La Socius és una opció de confiança per a millorar l'accessibilitat en qualsevol habitatge particular, brindant més independència i mobilitat als seus residents.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu