sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Hondarribia ha millorat l'accessibilitat en aquesta casa particular. Moltes persones, per l'edat, una malaltia o per lesions, no poden sortir de casa seva amb seguretat i sense dolors.

En casos molt extrems, les escales i un habitatge mal adaptat obliguen una persona a romandre tancada dia rere dia. A Espanya, aquesta situació és molt recurrent i limita els drets fonamentals de la persona.

Sortir de casa amb autonomia i seguretat repercuteix positivament a la salut mental de les persones. A més, també millora la qualitat de vida d'una persona amb mobilitat reduïda.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A UNA CASA PARTICULAR D'HONDARRIBIA

En aquesta casa particular de la localitat d'Hondarribia, Guipúscoa, han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest model pot salvar trams d'escales corbs amb gran seguretat, gràcies al seu sistema de doble carril.

Aquesta cadira salvaescales destaca per les seves prestacions opcionals: plegat del reposapeus automàtic, possibilitat de fer parades entre plantes, més capacitat de bateries per poder fer trajectes més llargs, etc. De sèrie, la cadira ve equipada amb dos comandaments a distància, sensors de seguretat per evitar xocs i cinturó de seguretat.

Per millorar la integració amb l'espai on s'instal·la tens una gran varietat d'entapissats a triar. A més, també pots personalitzar el color de la guia. El resultat final és una solució salvaescales adaptada a la persona usuària.

SOCIUS té l'opció de triar entre el seient Perch i Offset. El primer permet a la persona anar semisentat a la cadira, ideal per a usuaris que no puguin doblegar bé els genolls. El segon és un sistema indicat per a escales molt estretes ja que el seient queda semi girat i ocupa menys espai.

Com veus, hi ha moltes opcions per a fer la teva cadira molt funcional i pràctica. Millora la teva qualitat de vida amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic, que t'aconsella amb el millor model per garantir la teva accessibilitat. Contacta amb nosaltres i demana un pressupost a mida.

Com podem pujar i baixar escales sense realitzar cap esforç?

A causa de diferents factors com un accident o una edat avançada, podem tenir dificultats a l'hora de pujar o baixar les escales. Per això, cada vegada és més habitual disposar d'una ajuda salvaescales a la llar.

A Válida sin barreras, proporcionem diferents ajudes que permeten acabar amb les barreres arquitectòniques del nostre entorn. Entre altres, disposem de les cadires salvaescales, una solució versàtil que permet adaptar-se a tota mena de llocs i necessitats.

 

Cadira salvaescales Hondarribia

 

En aquest cas, et vam mostrar una instal·lació realitzada en un habitatge particular de Guipúscoa. Es tracta d'una cadira elevadora model Fidus.

Aquest pujaescales està dissenyat per a salvar trams d'escala rectes en ambients interiors. Es tracta d'una solució amb un baix consum elèctric que funciona amb un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó.

Fidus és especialment còmoda, àgil i fàcil d'usar. Així mateix, proporciona molta seguretat a l'usuari durant el trajecte.

 

Si estàs interessat/a a adquirir una solució salva escales, pots consultar-nos sense compromís trucant al telèfon gratuït 900 414 000.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu