sol·licitar pressupost
right-chevron-white

No saps com millorar la qualitat de vida a casa? Mira aquesta solució amb una cadira salvaescala a Irixoa. En aquesta casa particular amb diverses plantes, les escales ja no són un problema de mobilitat per als seus integrants.

Els salvaescales són un complement molt indicat en cases particulars on hi ha persones amb problemes de mobilitat. Són fàcils d'utilitzar ja que tenen un funcionament molt intuïtiu.

Millorar l'accessibilitat a casa genera més benestar en les persones que viuen a ella, millor confort i, també, més autoestima. Mantenir la independència és fonamental per l'ànim de qualsevol persona.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALES CORBES A IRIXOA

En aquesta casa particular han instal·lat la cadira puja escales SOCIUS, un model que s'adapta amb facilitat a tot tipus d'escales, ja siguin d'interior o d'exterior. Aquest model de cadira destaca per poder fer parades enmig del seu recorregut, per tant, si tens una casa multiplanta, aquesta és la teva cadira.

SOCIUS té diferents entapissats i models de cadira, així que la pots personalitzar com millor et sembli. També pots canviar el color de la guia perquè el conjunt s'integri el lloc.

Aquest model de cadira té una guia amb doble carril, això significa que els viatges són molt estables, sense sots i molt segurs. El sistema de doble tracció del motor millora el seu rendiment i allarga la seva vida útil.

Aquesta cadira ofereix diferents opcions de personalització perquè s'adapti millor a les necessitats de la persona. Per exemple, per a persones que tinguin dificultats per ajupir-se, es pot instal·lar un reposapeus amb plegat automàtic. També es pot automatitzar el gir de final de la guia perquè sigui més fàcil desembarcar de la cadira.

I el teu, a quines esperes per a millorar la seva qualitat de vida?

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu