sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si necessites accessibilitat al teu local, segur que t'interessa aquesta instal·lació d'un elevador de curt recorregut a Iurreta per agafar idees. Els elevadors són genials per proporcionar mobilitat a persones amb o sense cadira de rodes.

A VALIDA comptem amb una àmplia gamma d'elevadors tant d'interior com d'exterior per trencar amb les barreres arquitectòniques. Aquests tipus de salvaescales són perfectes en cas que no s'hagi instal·lat un ascensor. Com a avantatge, no requereixen de tantes obres com un ascensor convencional i el manteniment és gairebé nul.

Aquests sistemes salvaescaleras solen ser molt populars en locals comercials, botigues, restaurants i comunitats de veïns. Són molt fàcils d'utilitzar i permeten salvar desnivells de fins a 3 metres, alguns fins i tot més.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT LENIX A IURRETA, BIZKAIA

En aquest local han solucionat els problemes d'accessibilitat gràcies a l'elevador de curt recorregut LENIX. Aquest model destaca pel seu disseny amb portes de vidre, perfecte per integrar-se a qualsevol lloc.

LENIX ve amb tancament perimetral i és capaç de cobrir un desnivell de fins a 4 metres d'altura. A més, pot fer parades entre mig. En cas que marxés la llum, disposa de bateries que garanteixen que la persona no es quedi atrapada a dins.

Per a garantir més seguretat, té un botó de parada d'emergència, control de velocitat electrònic i detector de sobre-càrrega. A més, disposa d'obertura de portes de seguretat de manera que aquestes no s'obren si l'elevador no està al lloc indicat.

És un elevador amb un moviment suau, ajustable i silenciós, cosa que també el converteix en una bona opció per a cases particulars. Es pot instal·lar tant en interior com en exterior.

Tens dubtes? Llavors truca'ns al telèfon gratuït 900 414 000 i t'assessorem encantats. Si ho prefereixes, pots emplenar el formulari de contacte de la nostra web.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu