sol·licitar pressupost
right-chevron-white

La millor manera de millorar la qualitat de vida a casa és adaptant-la a les teves noves necessitats. Si ara tens problemes i dificultats per baixar i pujar escales, llavors t'interessa fer el mateix que en aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Jaca. Aconsegueixes una forma segura i còmoda per moure't per casa teva sense limitacions.

Les cadires salvaescales són la millor opció per una casa particular, ja que ocupen poc espai, s'instal·len ràpid, no fa falta fer obres i tenen molt poc manteniment. Com es pleguen, deixen molt espai perquè altres persones puguin passar per les escales. També es fan a mida així que poden adaptar-se a les escales on s'instal·len.

Existeixen molts models de salvaescales, així que pots trobar al que millor s'adapti a les teves necessitats i també al tipus d'escales que hi ha a casa teva. Els puja escales es poden muntar-se en escales rectes, corbes i també de caragol. Hi ha models d'interior i també d'exterior.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A JACA

En aquesta casa particular hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS que serveix per a escales amb corbes. Es caracteritza pel seu guia de doble carril que ofereix una viatgi molt tranquil i estable. La cadira modera la velocitat en la sortida i arribada a tram, també en les corbes però pot arribar a una velocitat de 0,12 metres per segon.

Té una capacitat de càrrega de fins a 115 quilos ampliable a 137 quilos. La persona que utilitza la cadira solament ha de prémer un botó que hi ha en el reposabraços per començar a moure's cap a la direcció que vol. Pots plegar la cadira perquè no ocupi molt espai a l'escala: tant el seient, com el reposabraços i el reposapeus són plegables. Aquesta cadira té moltes funcions que milloren la teva qualitat de vida a casa.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu