sol·licitar pressupost
right-chevron-white

El pitjor que et pot passar és que hagis d'utilitzar una cadira de rodes i no tinguis forma per sortir de casa teva. En moltes comunitats sense ascensor això és una realitat en massa ocasions. T'ensenyem mostrar una solució: una plataforma puja escales en La Muela.

En aquesta comunitat els veïns amb mobilitat reduïda tenien problemes per sortir de casa. Gràcies a una plataforma, ideal per a persones en cadira de rodes, ara tots els veïns poden moure's amb llibertat i seguretat

Les plataformes salvaescales són l'alternativa ideal en comunitats on no hi ha ascensor. S'adapten molt bé als graons i hi ha diferents grandàries, especialment per a aquestes escales més estretes.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A COMUNITAT DE VEÏNS A LA MUELA

En aquesta instal·lació hem muntat la plataforma salvaescales SPATIUM, es tracta d'una plataforma per salvar trams rectes d'escales. Com pots veure, s'adapta molt bé a espais estrets, tant d'interior com exterior.

La persona usuària que vulgui utilitzar-la només ha d'acomodar-se al centre de la plataforma. Els braços de seguretat baixen per proporcionar un espai segur. Simplement s'ha de prémer els botons de direcció perquè la plataforma comenci a moure's.

Per plegar i desplegar la plataforma es fa des del control remot situat en la paret. D'aquesta manera les persones poden ser totalment autònomes. Per a millorar la seguretat, hi ha un botó d'emergència i també un sensor que deté el moviment quan detecta un obstacle.

SPATIUM té un moviment suau i progressiu, d'aquesta manera, es garanteix estabilitat i un viatge sense sots. Té una velocitat de 0,1m/s i una potència de 0,54kw. Pot salvar una inclinació mínima de 10° i de màxim 45°. En cas de recorreguts de més de 7 metres es poden incloure unes bateries.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu