sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Indagant a on trobar una cadira salvaescales a la Navata? Llavors t'interessa aquesta instal·lació a una casa particular. Com pots veure, en aquesta casa amb doble planta una persona amb problemes de mobilitat no podia accedir al pis de dalt.

A VALIDA comptem amb molts models de cadires salvaescales per acabar amb les barreres arquitectòniques de la llar. En funció de l'espai, el tipus d'escales i les necessitats de la persona, t'ajudem a triar la millor opció.

Moltes cases particulars disposen d'escales de fusta i de caragol. Si és el teu cas, i t'estaves preguntant si podries instal·lar una cadira salvaescales la resposta és sí.

CADIRA SALVAESCALES UNIKA PER A CASA PARTICULAR A LA NAVATA, MADRID

En aquesta casa de la Navata, a Madrid, han instal·lat la cadira salvaescales UNIKA. Aquest model és perfecte per a escales estretes i de caragol. S'adapta molt bé a corbes tancades i permet girar la cadira per a assegurar poder passar pel buit de les escales amb la persona asseguda a la cadira.

UNIKA té una guia monorail pensada per ocupar poc espai. Pots personalitzar tant el color de l'entapissat com el de la guia. A més, en funció de les teves preferències, pots triar quin joystick et convé més.

El model té una pantalla LCD de diagnòstic que permet saber en quin estat es troba la màquina. Tant el seient, el reposabraços i el reposapeus es poden plegar perquè no ocupin espai i no molestin a altres persones.

Aquesta cadira salvaescales permet diferents tipus de final de guia perquè aquesta no suposi un problema d'espai. En el cas de les fotos, s'ha decidit fer un pàrquing per poder aprofitar millor el passadís. Depenent de com sigui casa teva t'assessorem amb la millor opció.

Truca'ns, un Assessor Tècnic visita la teva casa per poder valorar quina opció és la més indicada. També rebràs un pressupost a mida i gratuït.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu