sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Necessites pujar i baixar escales amb comoditat i seguretat? Llavors vols un salvaescales. Per a millorar la qualitat de vida de les persones hem instal·lat aquesta cadira salvaescales en La Pobla de Alfindén capaç d'adaptar-se a tota mena d'escales.

Els salvaescales són el sistema indispensable per a persones amb discapacitat o problemes de mobilitat. S'han convertit en una gran ajuda, fàcil d'instal·lar en cases particulars i molt pràctiques. S'adapten molt bé a tots els espais ja que es fan a mida.

A VALIDA oferim molts tipus de solucions salvaescales per acabar amb les barreres arquitectòniques. A més, si no ho tens clar, nosaltres t'aconsellem amb la millor opció perquè puguin tenir el model que pugui satisfer les teves necessitats.

CADIRA SALVAESCALES UP (MODUS) PER A ESCALES CORBES A LA POBLA DE ALFINDÉN

Si vols precisió i rapidesa llavors t'interessa instal·lar la cadira salvaescales UP (MODUS). En aquesta casa de la Pobla de Alfindén s'han decidit per aquest model perquè té una guia modular que s'adapta a la forma que té l'escales. Això el pot fer perquè està fet amb peces que el tècnic instal·lat de salvaescales va confeccionant en funció de la forma que ha de seguir la guia.

UP (MODUS) és una cadira elegant, sofisticada i molt moderna. Disposa de detalls i acabats que li ofereixen molta elegància. A més, té una aplicació per a telèfons intel·ligents per a controlar-la. Els acabats de pell sintètica ofereixen distinció i personalització ja que existeixen diferents colors.

La cadira és capaç de moure un pes màxim de 125 quilos a una velocitat de 0,15 metres per segon. Es mou a partir d'un sistema de cremallera i pinyó. Gràcies a la guia que té pots configurar diferents tipus de pàrquing perquè la guia i la cadira no sigui una nosa. D'aquesta manera, altres persones poden passar per l'escala sense problemes. A més, pots plegar el seient, el reposabraços i el reposapeus.

La cadira ve amb dos comandaments a distància, una aplicació mòbil, cinturó de seguretat i sensors per a evitar col·lisions.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu