sol·licitar pressupost
right-chevron-white

En molts cases particulars, tenen escales abans de poder entrar dins de l'edifici. Quan tens problemes de mobilitat, aquests graons poden ser molt problemàtics, més si hi ha humitat, pluja o neu. Per evitar ensurts, hem instal·lat una cadira salvaescales en La Riera de Gaia, perquè l'accés a la casa sigui segur.

Les cadires salvaescales converteixen els espais perillosos per a persones amb poca mobilitat en assegurances. Són fàcils d'utilitzar i garanteixen un viatge estable gràcies a una enginyeria pensada per a aquest propòsit. Aquestes solucions s'adapten a molts tipus d'escala, també aquestes que es troben a l'exterior.

Amb VALIDA comptes amb un expert que t'ajuda a triar la millor opció per a poder satisfer les teves necessitats. Tenim un catàleg molt ampli de cadires, ja sigui per a escales amb corba, rectes, d'exterior i d'interior.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS A CASA DE LA RIERA DE GAIA

En aquesta finca de la localitat de la Riera de Gaia, Tarragona, hem fet una instal·lació d'una cadira puja escales SOCIUS. Aquest model té una guia de doble carril que sorprèn per la seva estètica, seguretat i confort. El sistema de doble tracció del motor garanteix un viatge molt segur i estable a tots els seus usuaris.

El model SOCIUS per a intempèrie compta amb una guia amb material resistent a l'aigua i a temperatures adverses. L'entapissat de la cadira és d'un material resistent, fàcil de rentar, i amb l'opció de triar entre diferents colors.

La cadira és molt fàcil d'utilitzar: desplega el reposabraços, reposapeus i el seient, puja't, corda't el cinturó i acciona el botó del reposabraços. La cadira es mourà cap a la direcció que vulguis. A més, està preparada perquè automàticament es giri en arribar al final de tram, així que pots desembarcar millor.

La guia d'aquest model es fa a mida, aprofitant al màxim l'espai de l'escala. Gràcies a això altres persones poden passar sense problemes per les escales. Les cadires salvaescales no necessiten manteniment obligatori, així que solament et recomanem fer unes certes revisions per a garantir que no hi ha algun problema que pugui evitar-se amb una revisió mèdica a temps.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu