sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Saps com millorar la qualitat de vida dels teus pares a casa? Si ja tenen una edat i poca mobilitat, segur que et preocupa que puguin tenir un accident amb les escales. És per aquesta raó, que nosaltres hem instal·lat una cadira puja escales en La Roda.

Com bé saps, amb l'edat ja no es tenen la mateixa agilitat i reflexos que abans. A més, poden aparèixer dolors als peus, genolls o malucs que dificulten que una persona pugui baixar i pujar escales còmodament. Algunes persones, al final, no poden baixar les escales sense l'ajuda d'algú.

És per aquesta raó que moltes persones opten per instal·lar una cadira puja escales a casa. Aquestes solucions per a l'accessibilitat permeten que una persona pugui baixar i pujar les escales sense l'ajuda de ningú, de manera segura i fàcilment. La por de poder caure desapareix i ja no s'ha de preocupar pels dolors de les extremitats.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES SOCIUS EN ESCALES CORBES DE LA RODA

En aquesta casa han decidit instal·lar la cadira elevadora d'escales SOCIUS perquè es tracta d'un model que s'adapta molt fàcilment a les escales amb corbes. Té una guia de doble carril, així que ofereix estabilitat, seguretat i millor rendiment del motor.

Aquesta cadira té una capacitat de transportar un pes de 115 quilos i es pot reforçar perquè pugui suportar fins a 137 quilos. Es mou a una velocitat de 0.12 metres per segon i té una sortida i arribada de tram gradual per a evitar inestabilitat.

La cadira ve equipada amb cinturó de seguretat, dos comandaments a distància, clau per a bloquejar-la i sensors que eviten col·lisions amb objectes, persones o animals que pugui haver-hi enmig del recorregut. També disposa d'un botó d'emergència per a parar la màquina en cas que sigui necessari.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu