sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Com és una instal·lació d'un elevador de curt recorregut a La Zubia? Mira com hem resolt els problemes d'accessibilitat en aquest local de Granada. Els clients en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat no podien accedir a la planta superior, ara les escales han deixat de ser un problema.

Molts locals de construcció antiga tenen l'inconvenient que no estan preparats perquè persones amb mobilitat reduïdes puguin moure's. Per aquesta raó, es veuen obligats a millorar les seves instal·lacions.

A VALIDA comptem amb diferents solucions d'accessibilitat. En funció de les necessitats i característiques del lloc, t'assessorem amb la solució ideal.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT VECTIO PER A LOCAL COMERCIAL A LA ZUBIA

En aquest local, han instal·lat a l'elevador de curt recorregut VECTIO. Es tracta d'un model lleuger, silenciós i ràpid d'instal·lar. Està preparat per salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Està preparat per instal·lar-se tant en interior com en exterior.

El seu disseny està pensat per a integrar-se en qualsevol espai. La seva estructura és d'alumini i les portes i laterals són de vidre. Per tant, el seu impacte visual és molt reduït.

A la botonera de l'interior té els botons per indicar la direcció on es vol anar, un polsador de en cas d'emergència i un indicador sobre l'estat de la plataforma. Fora hi ha els botons per dir a la plataforma el pis on vols anar. Les portes tenen panys magnètics que no s'obren si la plataforma no està ben posicionada.

Aquest elevador vertical pot fer 2 parades en el seu recorregut i viatja a una velocitat de 0,10m/s. Necessita d'un fossat de 15 cm d'aprofunditat per poder instal·lar-se. Té un sistema que, en cas de tall de llum, l'elevador pot continuar movent-se.

Vols un pressupost per a VECTIO? Truca'ns, te'n fem un totalment gratuït i sense compromís.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu