sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Vols millorar l'accessibilitat en una casa particular? Llavors t'interessa veure aquesta cadira salvaescaleras en Labastida. Per culpa d'aquest tram d'escales, les persones amb problemes de mobilitat i de la tercera edat, no se sentien assegurances a casa.

La millor solució són els salvaescales perquè aquests permeten millorar l'accessibilitat sense necessitat de fer obres i d'una forma molt pràctica. Són molt fàcils d'utilitzar i tenen diferents sistemes de seguretat per garantir un viatge segur.

Millorar la qualitat de vida a casa implica que una persona se sent millor amb una mateixa ja que recuperar la seva autonomia i llibertat. Sempre que sigui possible, s'ha d'adaptar la llar perquè les persones amb mobilitat reduïda estiguin còmodes.

CADIRA SALVAESCALES ALIUM PER A CASA ADOSSADA EN LABASTIDA

En aquesta casa adossada han instal·lat la cadira salvaescales ALIUM per a millorar l'accessibilitat a casa. Aquesta cadira està pensada per salvar escales rectes de fins a 4,7 metres de llarg. Pot transportar un pes de fins a 140kg en inclinacions de 45 graus.

Destaca per tenir una guia molt estreta, per la qual cosa permet a la cadira instal·li en escales que facin un mínim de 65,5 centímetres. Té una velocitat de 0,15 metres per segon i es regula en la sortida i arribada per a no provocar sots.

Aquesta cadira destaca per tenir una guia sense greix i sense cremallera. Això és ideal per a quan hi ha mascotes o nens a casa ja que evita que es puguin embrutar o tallar. La cadira es mou gràcies a una tracció per fricció mitjançant 4 corrons. A més, és molt prima així que ocupa menys espai a les escales.

La cadira té un seient, reposabraços i reposapeus plegable, amb això, s'estalvia molt espai en les escales perquè puguin passar altres persones. També disposa d'un botó de parada d'emergència.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu