sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Buscant una solució per a fer accessible el teu pati? No et preocupis, a VALIDA tenim solucions per a tota mena d'entorns. En aquest sentit, disposem d'ajudes salvaescales amb materials resistents que suporten les inclemències temporals.

Una de les més utilitzades són les cadires salvaescales, perquè ocupen molt poc espai i no cal realitzar grans obres en el lloc d'instal·lació.

Aquestes solucions garanteixen la mobilitat de les persones que tenen problemes per a l'ascens o descens de les escales. Simplement amb asseure's en la cadira, aquesta els transporta suaument fins a la planta indicada.

Cadira salvaescales o elevadora SOCIUS per a exterior en Las Rozas

En aquesta ocasió, els tècnics de VALIDA han realitzat el muntatge de la cadira elevadora SOCIUS per a la intempèrie. Aquesta cadira té una tapisseria fàcil de netejar i disponible en diversos colors.

Ve equipada amb un sistema de doble tracció (SDT) que la fan especialment estable i segura. Té un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera.

Unes altres de les seves característiques a destacar són: cinturó de seguretat, sensors antiobstacles, pantalla LCD per a localitzar qualsevol incidència d'una manera ràpida i fàcil.

Contacta amb VALIDA si la teva també vols una solució a mida. Tot l'assessorament que necessites sense compromís!

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu