sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les escales són font d'accidents si es té problemes de mobilitat, per tant, el millor que podem fer és instal·lar un salvaescales. Això mateix han fet en aquesta casa particular amb aquesta cadira puja escales a Lepe: millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Tenir discapacitat impedeix a una persona poder moure's amb normalitat pel seu entorn. Hem de millorar l'accessibilitat de les cases i edificis per a garantir un dret molt important en la vida de les persones. Una forma per aconseguir-ho és utilitzant salvaescales, ja que sense necessitat de fer obres poden garantir la mobilitat de persones amb discapacitat.

VALIDA compte amb una gamma de salvaescales que s'adapten a tota mena d'espais: cadires salvaescales, plataformes puja escales i elevadors de curt recorregut. Són segurs i fàcils d'utilitzar i, a més, no necessiten obres per instal·lar-se.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A ESCALES A L' EXTERIOR A LEPE

La cadira salvaescales SOCIUS pot instal·lar-se a l'exterior millorant la qualitat de vida de les persones usuàries. Aquest model compte amb una guia d'alumini doble que permet millorar el rendiment del motor, allargar la vida útil, i fer viatges més segurs i estables.

SOCIUS és un model de cadira que destaca per la seva capacitat d'adaptació a tots els espais on es vol instal·lar. La guia es fa a mida a les escales, per tant, aprofita al màxim l'espai que hi ha. Les mides s'agafen a partir d'un sistema de fotometries que ens permet fer un plànol 3D de la instal·lació.

Aquest model de cadira té molts opcionals: plec de reposapeus automàtic, gir automàtic, parades entre plantes i molts més. Ve de sèrie amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat i un sensor que evita que col·lideixi amb objectes que pugui haver-hi en el seu camí.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu