sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Cansada de no poder pujar i baixar les escales còmodament i amb seguretat? Llavors t'interessa veure aquesta solució d'una cadira salvaescales a Lleida. Amb aquesta puja escales ara les persones que viuen en aquesta casa ja no han de preocupar-se de les escales.

Les cadires són una ajuda molt important quan no es té suficient mobilitat o bé se sofreixen dolors per culpa d'alguna malaltia o lesió. És per això que s'han convertit en un bon aliat a tenir instal·lat a casa per a facilitar la mobilitat de les persones que ho necessiten.

Els salvaescales s'adapten a tota mena d'escales, per molt difícil que sembli. Comptes amb l'ajuda d'un assessor tècnic perquè t'assessori amb la millor opció tenint en compte les teves necessitats i també les característiques de l'espai.

Cadira elevadora per a les escales FIDUS per a casa particular a Lleida

En aquesta casa particular de Lleida amb escales rectes en l'entrada hem instal·lat la cadira puja escales FIDUS. Aquest model pot fer un recorregut de fins a 9 metres de llarg en escales totalment rectes, sense replans o replanells en el seu recorregut. Té una guia d'alumini que es pot instal·lar molt pròxima a la paris per a aprofitar molt bé l'espai que hi ha en les escales.

Aquesta cadira pot carregar un pes de fins a 140 quilos i es pot instal·lar en escales de fins a 50 graus d'inclinació. La velocitat de moviment és de 0,12 metres per segon i es mou mitjançant un sistema de tracció de cremallera i pinyó.

La cadira està equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, botó d'emergència i un sensor que per a la cadira en cas de xocar contra persones, animals o algun objecte que hi hagi enmig del seu recorregut. A més, ve amb una porti per a bloquejar la cadira quan no s'utilitza.

Pots plegar el seient, reposabraços i reposapeus perquè la cadira ocupi menys espai quan no s'utilitza.

Aquesta plataforma salvaescales a Lleida ha solucionat els problemes d'accessibilitat en aquesta casa. L'edat, una malaltia o un accident pot ser el responsable que una persona tingui una discapacitat motriu.

La mobilitat d'una persona repercuteix directament en el seu estat d'ànim. Així que, garantir la llibertat de moviments i la independència d'una persona amb discapacitat millora radicalment la seva qualitat de vida.

A VALIDA comptem amb una àmplia gamma de plataformes salvaescales, ideals perquè persones en cadira de rodes puguin baixar i pujar escales. Aquestes solucions s'adapten molt bé en els espais on s'instal·len. A més, té diferents grandàries per poder passar per escales estretes, especialment les que hi ha en cases.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A UNA CASA A LLEIDA

En aquesta casa particular de Lleida han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM, pensada per donar accessibilitat en escales de tram recte. Aquest model pot instal·lar-se tant en interior com en exterior.

Ofereix tots els mecanismes de seguretat per a garantir un viatge tranquil i segur. Té barres delimitadores, un sensor que evita col·lisió amb objectes i rampes que es pleguen per delimitar la zona. En el centre, hi ha un botó de parada d'emergència.

Per accionar el moviment has de mantenir premut els botons del centre de la plataforma. Per poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem del recorregut, hi ha els botons sense fils a la paret.

Aquesta plataforma pot instal·lar-se tant en els esglaons de l'escala o amb una guia a la paret. En funció del que necessitis podràs triar. La guia és de perfil d'alumini.

Per millorar la integració amb l'espai, totes la plataformes es pleguen per ocupar poc espai a l'escala. Per desplegar-la, has de prémer un botó i ho fa de forma automàtica.

Què et sembla? Demana un pressupost gratuït i sense compromís utilitzant el formulari de la nostra web o mitjançant el nostre telèfon gratuït.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu