sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Aquesta plataforma salvaescales a Lleida ha solucionat els problemes d'accessibilitat en aquesta casa. L'edat, una malaltia o un accident pot ser el responsable que una persona tingui una discapacitat motriu.

La mobilitat d'una persona repercuteix directament en el seu estat d'ànim. Així que, garantir la llibertat de moviments i la independència d'una persona amb discapacitat millora radicalment la seva qualitat de vida.

A VALIDA comptem amb una àmplia gamma de plataformes salvaescales, ideals perquè persones en cadira de rodes puguin baixar i pujar escales. Aquestes solucions s'adapten molt bé en els espais on s'instal·len. A més, té diferents grandàries per poder passar per escales estretes, especialment les que hi ha en cases.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER A UNA CASA A LLEIDA

En aquesta casa particular de Lleida han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM, pensada per donar accessibilitat en escales de tram recte. Aquest model pot instal·lar-se tant en interior com en exterior.

Ofereix tots els mecanismes de seguretat per a garantir un viatge tranquil i segur. Té barres delimitadores, un sensor que evita col·lisió amb objectes i rampes que es pleguen per delimitar la zona. En el centre, hi ha un botó de parada d'emergència.

Per accionar el moviment has de mantenir premut els botons del centre de la plataforma. Per poder cridar-la quan es troba a l'altre extrem del recorregut, hi ha els botons sense fils a la paret.

Aquesta plataforma pot instal·lar-se tant en els esglaons de l'escala o amb una guia a la paret. En funció del que necessitis podràs triar. La guia és de perfil d'alumini.

Per millorar la integració amb l'espai, totes la plataformes es pleguen per ocupar poc espai a l'escala. Per desplegar-la, has de prémer un botó i ho fa de forma automàtica.

Què et sembla? Demana un pressupost gratuït i sense compromís utilitzant el formulari de la nostra web o mitjançant el nostre telèfon gratuït.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu