sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Les escales de caragol són molt útils per a aprofitar l'espai d'una llar, però poden portar problemes en el moment que apareixen problemes de mobilitat. És per aquesta raó que hem instal·lat una cadira salvaescales a Logronyo, per a ajudar a persones amb problemes per a baixar i pujar escales.

Les escales de caragol poden ser complicades de baixar i pujar perquè són més estretes, amb més inclinació i alguns esglaons són més petits de la normal. Si ets una persona major, o una persona que té problemes de baixar i pujar escales, segur que aquest tipus d'escales et dificulten el teu dia a dia.

Les cadires salvaescales s'adapten a tota mena d'escales, també les de caragol, per molt complicades que et semblin. Gràcies a elles, moltes llars són molt més accessibles i les persones poden continuar movent-se entre plantes tranquil·lament sense l'ajuda de ningú.

CADIRA ELEVADORA D'ESCALES UNIKA A LA LOCALITAT DE LOGRONYO

En aquesta casa de Logronyo, capital de La Rioja, hem instal·lat la cadira puja escales UNIKA, per ser una cadira capaç de cabre en escales de 63 cm i poder recórrer una inclinació molt pronunciada. Com pots veure, la seva guia és un tub molt petit que ofereix discreció i elegància en l'espai on s'instal·la.

El diàmetre de la guia és de 80 mm i pot fer un angle de 75 graus com a màxim. La càrrega de pes que pot portar és de 120 quilos i, en cas que es vulgui reforçar, pot arribar fins als 160 quilos. Es mou a una velocitat de 0,12 metres per segon.

La cadira està equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, botó d'emergència i clau de bloqueig. Per a moure la cadira solament has de mantenir premut el botó que hi ha en el reposabraços cap a la direcció on vulguis anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu