sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Si t'estàs preguntat on aconseguir una cadira salvaescales a Lucena aquí tens la solució: VALIDA. Com veus, en aquesta casa particular han decidit instal·lar una cadira salvaescales per millorar l'accessibilitat.

Com pots imaginar-te, les escales, amb l'edat, poden arribar a ser un veritable problema. Moltes persones, per lesions o malalties no poden baixar i pujar les escales amb seguretat. Els familiars pateixen per si aquesta persona cau, ja que els accidents a les escales poden ser molt perillosos.

A VALIDA sabem que és important garantir la seguretat i la qualitat de vida de les persones. Per aquesta raó, comptem amb una gamma molt àmplia i amb moltes opcions per triar la millor solució salvaescales per a cada persona.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS PER A CASA PARTICULAR A LUCENA, CÒRDOBA

Per què la cadira salvaescaleras SOCIUS és una bona opció? Perquè SOCIUS permet baixar i pujar escales amb corbes aprofitant al màxim el tram de les escales. Com veus, aquesta cadira pot adaptar-se molt bé en escales estretes, compte que necessita com a mínim un ample de 72cm (aproximadament) per poder girar.

Per a assegurar que la cadira pugui cabre en aquest espai, un Assessor Tècnic agafa les mides mitjançant un sistema de fotometria. Amb això, realitzem un plànol 3D de la instal·lació per assegurar que tot encaixi bé.

SOCIUS és molt segura i estable ja que té una guia de doble carril i a més Sistema de Doble Tracció. Ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i una pantalla de diagnòstic que indica en tot moment l'estat de la cadira.

Per a escales molt més estretes hi ha l'opció d'instal·lar el seient Offset. Aquest permet a la persona anar semi-girat durant el viatge. En funció dels models de seient pots triar entre diferents colors.

Vols que un Assessor Tècnic comprovi si SOCIUS pot cabre a casa teva? Llavors truca'ns al telèfon gratuït 900 414 000 o emplena el formulari de la web.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu