sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Comença a millorar la teva qualitat de vida amb una solució per a l'accessibilitat a la teva llar. Reforma la teva llar perquè s'adapti a les noves necessitats i puguis estar més còmoda. En el cas real que et presentem, hem instal·lat una plataforma salvaescales a Lugo, perquè de mobilitat a la casa a una persona amb mobilitat reduïda.

Perdre la mobilitat afecta directament a la qualitat de vida d'una persona i també en el seu estat d'ànim. Per aquesta raó, és important acomodar el seu entorn perquè pugui desenvolupar la seva vida amb la màxima normalitat. El més important, és que compti amb una casa que sigui accessible i adequada a les seves necessitats.

A VALIDA comptem amb molts models de salvaescales per a poder transformar els habitatges en espais per a totes les persones. Existeixen molts tipus: cadires salvaescales, plataformes salvaescales o elevadors de curt recorregut.

PLATAFORMA SALVAESCALES LEIA PER A l'EXTERIOR D'UNA CASA A LUGO

Per a fer la vida més fàcil a les persones, hem instal·lat una plataforma salvaescales LEIA en aquesta casa particular de Lugo. Aquest model té la capacitat de portar una càrrega màxima de 300 quilos i fa un recorregut de 10 metres. Té una velocitat màxima de 0,12 metres per segon, i la plataforma regula la velocitat en la sortida i arribada a tram i també en les corbes perquè no hi hagi sots.

Aquesta plataforma s'adapta molt bé a totes les escales, també les que tenen corbes o replans. Poden pujar persones que amb cadira de rodes. Destaca perquè pots accionar el seu moviment amb una aplicació per al telèfon o tauleta i, a més, tens la botonera tàctil i el comandament a distància. Disposa de braços de seguretat que asseguren el perímetre i també sensors per a no xocar

Les plataformes s'instal·len molt ràpidament, solament es col·loquen els pals en els esglaons i ja pots utilitzar-la. Va connectada al corrent per a poder carregar les bateries que, en cas de curt en el subministrament de llum, permeten que la plataforma pugui acabar el seu recorregut.

Buscant una cadira salvaescales a Lugo? Mira com hem millorat l'accessibilitat en aquesta casa particular. Gràcies a la nostra gamma de productes salvaescales hem aconseguit instal·lar una cadira en una escala molt inclinada i de fusta.

A VALIDA sabem que el més important és que una persona amb discapacitat o d'edat avançada pugui tenir el màxim de llibertat. Això s'aconsegueix adaptant la llar a les necessitats de la persona. Els salvaescales permeten que puguin moure's amb independència per la casa, sense por de caure de les escales i sense l'ajuda de ningú.

L'accessibilitat és un dret universal que ha de garantir-se en tots els àmbits de les persones.

CADIRA SALVAESCALES AMICUS PER A CASA PARTICULAR A LUGO

En aquesta casa particular de Lugo han instal·lat la cadira salvaescales AMICUS, un model pensat per a escales rectes, tant d'interior com exterior. Pot instal·lar-se en una inclinació màxima de l'escala de 56 graus.

Pots instal·lar la guia a qualsevol extrem de l'escala. La cadira ve equipada amb dos comandaments a distància, un cinturó de seguretat, una moqueta antilliscant en el reposapeus i un sensor de seguretat. El conjunt de seient, reposabraços i reposapeus es pleguen per ocupar el mínim d'espai a les escales.

Per accionar el moviment de la cadira, una vegada assegut a ella, has de prémer la botonera del reposabraços. D'aquesta manera, aquesta es trasllada cap a la direcció que vulguis.

Pots triar l'entapissat entre una varietat de colors molt interessants. D'aquesta manera, la cadira s'adaptada perfectament als gustos de la persona usuària i també a l'entorn. Per a persones que tinguin problemes per asseure's, es pot posar el model de cadira Perch, que permet anar semiassegut.

Creus que AMICUS pot resoldre els teus problemes d'accessibilitat? Contacta amb nosaltres, et fem un pressupost a mida i totalment gratuït.

Vius en una comunitat de veïns sense ascensor? Llavors t'interessa veure aquesta instal·lació d'una cadira salvaescales a Lugo dins d'un edifici. Moltes comunitats de fa anys no es van construir tenint en compte una cosa tan bàsica com l'accessibilitat, ara que hi ha veïns grans o amb problema de mobilitat, això és un gran inconvenient.

En cas de comunitats que no poden instal·lar un ascensor, la millor alternativa que hi ha és una cadira salvaescales. Hi ha models que permeten salvar distàncies molt llargues i fer parades en tots els pisos.

A VALIDA comptem amb una gamma molt àmplia de solucions d'accessibilitat. Amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic pots trobar el model indicat per poder millorar la teva accessibilitat.

CADIRA SALVAESCALES SOCIUS A UNA COMUNITAT DE PROPIETARIS, LUGO

Com pots veure, en aquesta comunitat de Lugo han instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS. Aquest models es caracteritza per ser capaç de recórrer distàncies llargues. Això és gràcies a que es pot equipar amb bateries extres que permeten que pugui fer el recorregut sense problemes.

A més, SOCIUS, és una cadira que es pot programar perquè faci parades entre mig del recorregut. Ve amb comandament a distància per poder cridar-la al pis on estiguis. També té una clau de seguretat així que només la utilitzen qui la en tinguin.

Aquest model té una guia de doble carril. Això suposa molta més estabilitat i seguretat per a la persona usuària. La guia està fabricada perquè s'adapti a les escales on s'instal·len. El seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi poc espai quan no s'utilitzen.

Si vols saber què val instal·lar una cadira salvaescales com aquesta, truca'ns al telèfon gratuït o emplena el formulari de la nostra web. Estarem encantats oferir-te un pressupost a mida i sense compromís.

Quina és la solució idònia per a millorar l'accessibilitat en una comunitat de veïns?

Existeixen diferents ajudes tècniques que serveixen per a acabar amb els impediments físics de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.

En aquest sentit, dependrà de les característiques de l'emplaçament i també dels usuaris que la utilitzessin saber quina és la més adequada en cada situació.

A Válida sin barreras podem realitzar aquest tipus d'estudi de manera gratuïta i sense compromís.

La nostra àmplia gamma de solucions permeten adaptar-se a totes les necessitats i situacions.

 

Plataforma salvaescales a Lugo

 

En aquest exemple, veiem la instal·lació de la plataforma salvaescales Décor en una comunitat de veïns de Lugo.

Una plataforma pujaescales és una gran solució per a millorar l'accessibilitat de les persones en cadira de rodes. En aquest cas, també poden utilitzar-la persones amb mobilitat reduïda, perquè s'ha afegit un seient abatible perquè poden asseure's i desplaçar-se de manera còmoda i segura.

Décor és una plataforma silenciosa que funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cadena de boles. L'avantatge d'aquesta plataforma és que és plegable, per la qual cosa quan ningú l'està utilitzant, queda plegada sense causar intrusió als altres veïns que pugen o baixen a peu.

 

 

Si vols més informació sobre salva escales, pots contactar amb nosaltres a través del telèfon gratuït 900 414 000 o enviant un mail a [email protected].

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu