sol·licitar pressupost
right-chevron-white

L'accessibilitat és un aspecte crucial en la nostra societat, ja que garanteix que totes les persones, sense importar la seva condició física, puguin accedir i utilitzar diferents espais de manera segura i còmoda. L'eliminació de barreres arquitectòniques és fonamental per a promoure la inclusió i la igualtat d'oportunitats. En aquest sentit, els elevadors salvaescaleras exerceixen un paper crucial en proporcionar una solució pràctica i efectiva per a superar obstacles físics com a escales o desnivells. Aquests dispositius permeten a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitats físiques desplaçar-se amb facilitat i autonomia, millorant la seva qualitat de vida i la seva independència.

Un dels elevadors salvaescales més destacats en el mercat és el Airux, un elevador de curt recorregut amb característiques excepcionals. Aquest elevador presenta una plataforma elevadora de disseny obert, la qual cosa el fa adequat tant per a persones que utilitzen cadires de rodes com per a aquells que no les necessiten. El seu disseny modern i lleuger el converteix en una opció estètica i funcional per a qualsevol entorn, ja sigui en espais interiors o en exteriors exposats a les inclemències del temps.

INSTAL·LACIÓ DE L'ELEVADOR AIRUX EN UNA FINCA DE MADRID

A més del seu aspecte visualment atractiu, l'elevador Airux es destaca pel seu silenciosidad i seguretat per a l'usuari. Gràcies a la seva avançada tecnologia i components d'alta qualitat, aquest elevador ofereix un funcionament suau i silenciós, la qual cosa minimitza les molèsties i pertorbacions per als usuaris i l'entorn. Així mateix, s'han implementat mesures de seguretat rigoroses, com a sensors de detecció d'obstacles i sistemes de frenat, per a garantir la protecció i tranquil·litat dels usuaris durant el seu ús.

Un altre avantatge de l'elevador Airux és la seva facilitat d'instal·lació i la seva grandària compacta, cosa que permet adaptar-se a diferents espais i requeriments arquitectònics. No requereix un fossat, la qual cosa simplifica la seva instal·lació i redueix els costos associats. A més, els seus controls il·luminats faciliten el seu ús per a persones amb discapacitat visual o amb dificultats per a manipular dispositius.

Quant a la capacitat de càrrega, l'elevador Airux pot suportar fins a 400 kg, la qual cosa ho converteix en una opció versàtil i adequada per a diferents necessitats. A més, ofereix un ampli rang de desplaçament, des de 600 mm fins a 3000 mm, la qual cosa permet superar desnivells de diferents altures.

Si en el teu bloc de pisos hi ha escales en l'entrada de la teva comunitat, abans d'arribar a l'ascensor, necessites veure aquesta instal·lació d'una plataforma puja escales a Madrid. Gràcies a aquesta solució per a l'accessibilitat en aquest bloc de pisos ara és accessible per a tots els veïns.

Les plataformes estan pensades perquè persones que utilitzen cadira de rodes puguin pujar i baixar escales amb autonomia i independència. A més, també ajuden a persones que tenen dificultats de mobilitat i els costa pujar escales. Se'ls pot instal·lar un seient plegable perquè persones que no utilitzen cadira de rodes puguin anar assegudes durant el trajecte.

Aquestes solucions s'adapten a tota mena d'escales, també les que són corbes o tenen replans. Aquestes solucions es fan a mida perquè s'adaptin perfectament a les escales.

PLATAFORMA PUJA ESCALES SPATIUM PER A ESCALES RECTES A MADRID

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat la plataforma puja escales SPATIUM per a escales rectes. Estan indicades per a escales rectes i són capaces de transportar un pes de 250 quilos en un recorregut de fins a 7 metres de llarg a una velocitat de 0,1 metres per segon.

Les guies són de perfil d'alumini i el sistema de tracció és mitjançant cremallera i pinyó. El moviment és progressiu en l'arribada i sortida de tram així que s'eviten sots o desequilibris. Per a moure la plataforma solament has de prémer un botó cap a la direcció on vulguis anar.

Totes les plataformes es pleguen i despleguen automàticament mitjançant un botó. D'aquesta manera ocupen poc espai quan no s'utilitzen. Aquestes solucions són molt fàcils d'utilitzar així que tots els usuaris poden utilitzar-les. A més, estan pensades perquè una persona sigui totalment autònoma en el moment que la utilitzar-la. A més, es poden incloure diferents opcionals en funció de les necessitats.

Tots els espais comunitaris, siguin públics o privats, han de complir amb la normativa per a l'accessibilitat. Amb això, es garanteix la llibertat de moviments de les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Una bona forma, és aquesta adaptació d'una tarima amb un elevador vertical a Madrid.

En aquest espai per a fer prestacions volien habilitar-lo per a fer-lo accessible a totes les persones. Així que han substituït les escales per aquest elevador vertical. Aquestes solucions per a l'accessibilitat són fàcils d'utilitzar i serveixen per a persones amb i sense discapacitat.

Els elevadors de curt recorregut quasi no necessiten obres per a poder instal·lar-se. A més, al contrari que un ascensor convencional, poden instal·lar-se sense fossat o bé fent un de pocs centímetres. Al final adquireixes un salvaescales molt pràctica i molt adequat per a l'entorn.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO EN INTERIOR, MADRID

En aquest local hem instal·lat l'elevador de curt recorregut SUBEO, un model capaç d'adaptar-se molt bé a molts espais. Pot salvar una altura de 1,8 metres de manera pràctica i segura perquè està dissenyat amb una estructura molt robusta.

Aquest elevador té portes automàtiques i assegurades amb tancament magnètic. Tant les portes com el lateral són de cristall, així que dona una vista panoràmica de la zona. A l'interior hi ha una botonera per a indicar si es vol pujar i baixar i, tant a dalt com baix, hi ha un botó per a cridar a l'elevador al pis on et trobis.

Té una capacitat de càrrega de 340 quilos i fa un recorregut de com a molt 1,8 metres. Al llarg d'aquesta distància pot fer dues parades. Opcionalment, es pot fer un fossat de 7,5 cm, però també és possible instal·lar-se sense el fossat. Es mou mitjançant una tracció de caragol sense fi. Personalitza l'elevador amb el color que vulguis.

Les comunitats de veïns han de ser accessibles, per aquesta raó, hem instal·lat un elevador vertical a Madrid. Amb aquesta solució d'accessibilitat, els veïns amb poca mobilitat o en cadira de rodes pot millorar la seva qualitat de vida. A més, els elevadors són molt útils per a aquells veïns que tenen un cotxet de bebè o per al carret de la compra.

En moltes comunitat de propietaris amb uns certs anys tenen escalis entre la porta d'entrada i l'ascensor. Abans era molt comú, però amb el temps ha quedat demostrat que no permet el lliure accés a persones amb discapacitat.

VALIDA ofereix solucions perquè aquests portals siguin accessibles, en aquest cas, hem instal·lat un elevador encara que també es pot instal·lar una cadira salvaescaleras o una plataforma elevadora.

ELEVADOR NEXUM PER A COMUNITAT DE VEÏNS A MADRID

En aquesta comunitat de veïns de Madrid hem instal·lat l'elevador de curt recorregut Nexum. Es tracta d'un sistema que permet cobrir desnivells de fins a 3 metres d'altura i fer fins a 3 parades en el seu recorregut. Ho poden utilitzar persones en cadira de rodes, amb poca mobilitat o simplement persones usuàries per comoditat.

El seu funcionament és molt semblant a un ascensor: crida a la plataforma des de la planta on et trobes amb el botó. Una vegada tancada la porta de la plataforma, pitja el botó per a anar al pis que vulguis.

La plataforma ve equipada amb portes amb tancament magnètic per a garantir la seguretat dels usuaris. Necessita un fossat molt poc profund, de fet, de només 10 cm. Sota la plataforma hi ha diferents sensors que eviten que pugui haver-hi risc d'atrapament. Es mou a una velocitat de 0.15 metres per segon i es pot habilitar l'embarcament des del frontal i a un lateral. Aquest elevador és de tracció hidràulica.

Les comunitats de veïns tenen l'obligació de millorar l'accessibilitat dels veïns amb discapacitat o amb problemes de mobilitat. Aquesta obligació ve regulada per la Llei de Propietat Horitzontal. Un exemple per a millorar l'accessibilitat és aquesta comunitat de veïns on han instal·lat una plataforma puja escales a Madrid.

Moltes comunitats tenen una escala abans d'arribar a l'ascensor. Encara que siguin pocs graons, per a una persona amb dificultats per caminar o en cadira de rodes pot suposar un repte.

Per garantir que tots els veïns puguin accedir a la seva casa sense problemes, en VALIDA comptem amb una àmplia gamma de salvaescaleras. El millor d'ells és que solucionen el problema i no fa falta fer obres.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM EN UN BLOC DE PISOS A MADRID

Millora l'accessibilitat com en aquest bloc de pisos de Madrid, ells han instal·lat la plataforma salvaescales SPATIUM. Serveix per a salvar escales de tram recte tant d'interior com d'exterior. Aquest model de plataforma sol ser la més indicada per a solucionar els problemes d'accessibilitat en comunitats de veïns.

Spatium es pot instal·lar mitjançant pals en la paret o amb unes guies fixades a la paret tant al costat esquerre com dret. Ve equipada amb botoneras sense fils i clau de seguretat. Es plega de manera automàtica perquè no ocupi espai en les escales i qualsevol persona pugui utilitzar-la.

Pot fer recorreguts de fins a 7 metres, si es necessita un recorregut més llarg, es pot equipar amb bateries per a garantir el trajecte. La potència del motor és de 0,54kw i es mou gràcies a una cremallera amb tracció de pinyó. Té una velocitat de 0,10 m/s i en la sortida i arribada a tram té el moviment progressiu perquè no hi hagi sots o inestabilitat.

Per a millorar l'ús de SPATIUM es pot instal·lar un seient abatible en la plataforma perquè, persones que no utilitzin cadira de rodes, puguin asseure's.

Buscant un elevador de curt recorregut a Madrid? Segur que t'interessa aquest model: SUBEO. Si vius a una comunitat de veïns, probablement teniu problemes d'accessibilitat a l'entrada de l'edifici. Malauradament, encara hi ha moltes comunitats de construcció antiga que no s'han adaptat a totes les persones.

A VALIDA sabem les dificultats que hi ha quan una persona té una discapacitat i no pot sortir de la seva edifici per falta d'accessibilitat. En casos molt greus, hi ha persona que no surten mai de casa, només per a anar al metge o ocasions especials.

Com es pot solucionar el problema? Una de les opcions són els elevadors verticals. Aquests salvaescales són ideals per a garantir que totes les persones, amb i sense cadira de rodes, puguin entrar i sortir de l'edifici sense problemes.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO A MADRID

Has vist com han solucionat el problema de l'accessibilitat en aquest edificI? L'elevador vertical SUBEO ha ofert a tots els veïns una nova forma segura per poder entrar i sortir del seu edifici. Aquest salvaescales pot instal·lar-se tant en interior com en exterior i pot arribar a salvar un desnivell de 1,80m d'altura.

Disposa de portes automàtiques, a més de ser panoràmiques. Ve amb botoneres sense fils per a poder cridar a la plataforma depenent del pis on es troba, a més de botons a l'interior per a indicar el pis on es vol anar.

Disposa de bateries que, en cas d'apagada elèctrica, garanteixen que la màquina continuï funcionant. També té clau de seguretat per bloquejar el sistema si fos necessari.

Per a instal·lar-se necessita un fossat mínim de 7,5cm, encara que hi ha l'opció sense fossat si es prefereix fer una rampa per a poder accedir a l'elevador. SUBEO destaca per ser un elevador molt compacte, robust i segur, per la qual cosa garanteix un trajecte tranquil a les persones usuàries.

Segur que vols un pressupost: truca'ns i te'n fem un totalment a mida.

És possible fer un comunitat de veïns més accessible. Si no es poden realitzar obres o instal·lar un ascensor, es pot col·locar un salvaescales.

A Valida comptem amb una gran varietat de productes salvasescala. Molts d'ells permeten salvar trams corbs i fer múltiples parades en diferents plantes. Això és molt interessant per a comunitats de veïns.

PLATAFORMA SALVAESCALA SPATIUM PER A COMUNITAT DE PROPIETARIS A LA CIUTAT DE MADRID

Per a aquesta comunitat de veïns a Madrid han resolt el problema de les escales de la seva entrada amb una plataforma salvaescala Spatium. Aquest sistema salvaescala pot pujar i baixar trams rectes, tant d'interior com en l'exterior.

Té guies de perfil d'alumini i es mou perquè té un sistema de cremallera i pinyó. Es programa perquè que tinguin un moviment progressiu en la sortida i arribada de tram, així que en tot moment la plataforma es desplaça amb suavitat.

Per a utilitzar-la la persona ha de col·locar la cadira de rodes en el centre de la plataforma. Com a seguretat, hi ha uns braços de delimiten la zona que es mouen automàticament. A més, en cas que la persona no utilitzi cadira de rodes es pot instal·lar una cadira abatible.

Per a accionar el moviment només s'ha de pressionar els botons i la plataforma es desplaça cap al lloc desitjat. Opcionalment es pot instal·lar senyals òptics i acústiques per a advertir del moviment de la plataforma. Ve amb comandaments a distància i, a més, es poden triar que siguin integrats en la paret.

Spatium pot ser una bona solució per a una comunitat de veïns. Truca al telèfon 900 414 000 o emplena el formulari de la web per a contactar amb nosaltres.

Vius a un edifici sense ascensor? Existeixen molts edificis que no tenen ascensor i, a més, és impossible instal·lar-ne un per falta d'espai. Això comporta que persones amb mobilitat reduïda o persones grans tinguin moltes dificultats per poder baixar i pujar escales.

A Valida tenim una gran varietat de models salvesxales que poden solucionar els problemes d'accessibilitat d'aquesta classe d'edificis. Hi ha molts models de salvaescala que permeten pujar trams corbs i multiplanta, permetent parar a diferents llocs de la guia.

CAIDRA SALVAESCALA SOCIUS PER COMUNITAT DE VEÏNS A MADRID

En aquesta comunitat de veïns de Madrid han instal·lat la cadira salvescala Socius. Aquest model es pujaescales permet salvar trams rectes, corbs i en espiral. A més, el model Style pot fer llargs recorregut amb multiplanta.

Aquesta cadira té el sistema SDT (Sistema exclusiu de Doble Tracció), que proporciona més estabilitat i subjecció. Té un motor de doble cremallera que permet allargar la vida útil de la màquina.

Socius ve amb dos comandaments a distància per a poder moure la cadira si es troba en un altre extrem de la guia. Per a accionar-la, només s'ha de prémer el botó del reposabraços i indicar-li si es vol pujar o baixar.

Aquesta cadira es pot plegar de manera que ocupi menys espai quan no s'utilitza. El model concret Smart, de manera opcional, es pot programar perquè la cadira giri automàticament per poder baixar amb més comoditat d'ella quan s'arriba al final del tram. Porta inclòs un cinturó de seguretat retràctil. També, de manera opcional, es pot plegar el reposapeus de manera automàtica.

Si vols saber totes les opcions de Socius, contacta amb nosaltres i podrem facilitar-te un pressupost gratuït i a mida.

Molts comerços no són accessibles perquè tenen trams d'escales que impossibiliten la circulació de persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Molts d'ells s'han d'adaptar a la nova normativa d'accessibilitat universal i garantir un dret de totes les persones.

A Valida disposem de molts models de salvaescales que poden fer que un edifici es torni accessible. En funció del tram d'escales, el recorregut i l'espai aconsellem amb la millor solució en salvaescales.

PLATAFORMA SALVAESCALES SPATIUM PER LOCAL COMERCIAL DE MADRID

Spatium és una plataforma salvaescala molt indicada per a trams d'escala rectes. En aquest local comercial de Madird, han optat per aquesta solució per donar accessibilitat a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Com pots veure a les fotos, es pot integrar a Spatium una cadira plegable perquè les persones amb dificultats de mobilitat (i que no utilitzin cadira de rodes) puguin anar còmodament assegudes a la plataforma durant el trajecte.

Aquest model té la versió per a l'exterior podent resistir les adversitats del temps. Té unes guies d'alumini i es mou mitjançant un sistema de cremallera i pinyó. Per a evitar sots i inestabilitat en el recorregut, es programa perquè tingui una sortida i arribada a tram de manera progressiva.

És totalment plegable pel que ocupa el mínim espai quan no s'utilitza. Per a desplegar-la només s'ha de prémer el botó del comandament a distància i de manera automàtica la plataforma es prepara per al seu ús.

Spatium pot fer el teu negoci totalment accessible. Contacta amb nosaltres mitjançant el nostre telèfon 900 414 000 i demana un pressupost gratuït.

Com podem donar accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda? Adaptant als edificis a les seves necessitats.

A Valida entenem les dificultats que es troben les persones amb discapacitat quan volen moure's per alguns edificis. Malauradament, encara hi ha molts llocs que no s'han adaptat a persones amb cadira de rodes o amb problemes de mobilitat.

Les escales i desnivells pronunciats suposen un gran inconvenient per a moltes persones. L'accessibilitat és un dret universal i hem de treballar per a sigui una realitat.

 

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT VECTIO PER A COMUNITAT DE PROPIETARIS DE MADRID

En aquesta comunitat de veïns de Madrid han instal·lat el nostre elevador de curt recorregut Vectio. Aquest permet salvar altures de fins a 3 metres i pot elevar fins a 300kg.

Vectio té un sistema que li permet moure's mitjançant un cilindre hidràulic simple o telescòpic sincronitzat. Està configurat per a tenir una arrencada i parada progressiva. Té un polsador a l'interior per a accionar el seu moviment, a més, té un passamans d'acer inoxidable. La plataforma està coberta d'un material antilliscant.

Aquest elevador de curt recorregut  de fàbrica en dos colors: blanc o negre. En cas que es volgués un color *RAL en concret es podria triar. Opcionalment el *salvaescaleras pot tenir un acabat de *inox, comandament a distància, seient plegable a l'interior de la plataforma, sòl acabat en xapa d'alumini, manxa interior i tancament perimetral.

Hi ha moltes possibilitats per a salvar un tram d'escales. Per a resoldre els teus dubtes, sempre aconsellem que un assessor pugui veure en directe el tram d'escales que salvar i faci un pressupost a mesura. Òbviament, tot això sense cap cost ni compromís. Telefona al 900 414 000 i demana una cita.

Quines opcions hi ha per a fer més accessible un habitatge? Existeixen moltes opcions per a fer més accessible una casa ja que hi ha molts tipus de salvaescales.

A Valida, sempre assessorem les persones que sol·liciten la visita d'un Assessor amb la millor solució tenint en compte el lloc i les necessitats. És molt recomanable que una persona experta visiti l'escala on es vol instal·lar un salvaescales per a valorar quina opció és la més indicada.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT NEXUM PER A COMUNITAT DE PROPIETARIS DE MADRID

En aquesta comunitat de veïns de Madrid han instal·lat l'elevador de curt recorregut Nexum. Aquest elevador pot salvar fins a 3 metres d'altura. Té un acabat d'acer inoxidable i els laterals i portes està fet de vidre. El conjunt té un disseny molt bonic que s'adapta molt bé amb el lloc on s'instal·la.

Té un sistema de seguretat que permet tancar les portes de manera magnètica. A més, té sensors sensibles al moviment per a parar el moviment en cas de detectar algun objecte sota la plataforma. També té una vàlvula de seguretat anticaigudes.

 Es mou mitjançant components hidràulics i elèctrics integrats a la barra  vertical, cosa que permet fer una instal·lació ràpida i senzilla. Per a accionar el moviment hi ha uns botons dins de la plataforma. El sòl és antilliscant i pot elevar fins a 385kg.

Si tens dubtes de quin és el millor elevador per a tu, truca al telèfon gratuït 900 414 000 i demana un pressupost a mesura i sense cap compromís.

Les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes es troben amb moltes dificultats quan volen desplaçar-se pel carrer o en segons quins edificis. Avui dia hi ha moltes barreres arquitectòniques que impedeixen l'accessibilitat d'aquestes persones.

A valida volem acabar amb aquestes barreres que dificulten la llibertat de les persones amb discapacitat. Per aquesta raó, tenim solucions salvaescales que permeten salvar trams problemàtics. Moltes de les nostres solucions poden salvar trams d'escales rectes i corbs i poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior.

 

PLATAFORMA SALVAESCALA DÉCOR PER A COMUNITAT DE VEÏNS DE MADRID

 

En aquesta comunitat de veïns de Madrid han instal·lat la plataforma salvaescales Décor. Aquesta solució permet salvar trams d'escales amb corba. Es mou mitjançant cadena de boles que fan tracció. Aquest model té la versió per a la intempèrie.

Pot fixar-se en els graons mitjançant pals o en la paret. Funciona mitjançant corrent i opcionalment pot portar bateries. Per a accionar-la té uns polsadors que s'han de mantenir accionats perquè realitzi el moviment. En la sortida i l'arribada té un moviment progressiu que evita els sots.

Té uns braços de seguretat que delimiten la zona de la plataforma. Décor pot plegar-se automàticament per no suposar una nosa quan no s'utilitza. Té uns sensors que fer parar el moviment quan noten qualsevol cosa en e camino de la màquina. En les corbes la màquina redueix la velocitat de manera automàtica.

Encara no saps quin salvaescales instal·lar? Demana que vingui un assessor i faci una valoració i un pressupost de forma totalment gratuïta al número 900 414 000.

Quines opcions de salvaescales d'exterior existeixen? Tant les cadires, plataformes i elevadors de curt recorregut tenen versions d'exterior. En funció de les necessitats de l'usuari i del tram que salvar, hi ha opcions que poden encaixar millor amb les teves necessitats.

A Valida tenim una àmplia gamma de salvaescales que faciliten enormement la vida de les persones amb mobilitat reduïda. Volem millorar l'accessibilitat de les persones i amb les nostres solucions salvaescales el podem aconseguir.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT A UNA COMUNITAT DE PROPIETARIS DE MADRID

 

En aquesta comunitat de veïns de Madrid, han instal·lat l'elevador de curt recorregut Nexum. Aquest elevador funciona molt bé per a salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. No sols pot transportar persones en cadira de rodes, pensa que també és útil per a persones amb algun problema de mobilitat o persones que vagin amb un cotxet de nen petit o un carro de la compra.

Té una barana amb botons pel que la persona usuària pot ser totalment autònoma per a accionar el moviment de la màquina. Porta mecanismes hidràulics i elèctrics integrats a més d'un sistema de seguretat que para el moviment si detecta algun objecte sota la plataforma.

Les portes de l'elevador són de vidre i tenen panys elèctrics de seguretat. Els acabats són d'acer inoxidable cosa que, el conjunt, li dona un disseny modern i integrador a l'espai on s'ha d'instal·lar.

Si creus que Nexum pot resoldre les teves necessitats truca al telèfon 900 414 000 i demana un pressupost gratuït.

Vols obrir una botiga i hi ha un desnivell a l'interior que complica la mobilitat? En moltes ocasions els locals comercials tenen desnivells que impossibiliten el moviment de les persones amb mobilitat reduïda.

Per aquesta raó, a Valida tenim una àmplia gamma de solucions salvaescales perquè no hi hagi problemes de mobilitat de persones amb i sense cadira de rodes. Les plataformes i els elevadors de curt recorregut solen ser la millor opció per a les botigues. Hi ha molts models amb dissenys que s’integren molt bé en el lloc on s'han d'instal·lar.

 

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT SUBEO A UN LOCAL DE MADRID

 

En aquesta botiga de Madrid han instal·lat l'elevador de curt recorregut SUBEO. Aquest sistema de salvaescales no necessita obres per a ser instal·lat. És una màquina que es pot muntar tant a l'interior com a la intempèrie. Les portes i un lateral són panoràmics pel que influeix molt positivament per a integrar-se bé amb el disseny de l'edifici.

Subeo pot personalitzar-se amb colors de la gamma RAL (a consultar) en cas que es vulgui integrar al 100% del mecanisme amb l'entorn. Les portes són automàtiques pel que facilita l'ús del salvaescales. Inclou una botonera per a accionar el funcionament de Subeo.

Són molts els models de salvaescales, per aquesta raó, a Valida tenim un equip d'assessors experts i amb una gran experiència. Gràcies a ells podràs informar-te i trobar el model perfecte pel teu establiment. Truca al telèfon 900 414 000 i demana un pressupost a mida a les teves necessitats.

 T'has fixat en quantes barreres arquitectòniques hi ha a les botigues? Has pensat què faries si tinguessis alguna mobilitat reduïda?

A Válida sin Barreras treballem perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin moure's sense importar les barreres arquitectòniques que pugui haver-hi. La conscienciació de la societat per identificar els problemes de mobilitat de les persones és molt important per a la integració.

La normativa referent a l'accessibilitat ha permès que tots aquests espais públics i locals comercials s'adaptin a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes. En aquesta mena d'espais, les persones responsables decideixen instal·lar plataforma o elevadors salvaescales per ser els sistemes més versàtils i integradors en el lloc.

 

ELEVADOR INVICTUS A UNA BOTIGA DE MADRID

 

En aquesta botiga de Madrid han instal·lat l'elevador salvaescales Invictus. És una solució ideal per salvar trams curts d'escala, a més, té un disseny net i minimalista que el converteix en un model molt integrador a l'entorn. És de ràpida instal·lació i es pot col·locar tant a l'interior com a l'exterior.

Invictus pot transportar persones amb cadira de rodes i sense ella. Té capacitat de salvar trams de fins a 1,25m de desnivell. Ve amb comandament a distància i la plataforma es pot personalitat perquè sigui com el terra de l'entorn.

De manera opcional es pot instal·lar una porta de cabina i de planta, també es pot canviar el color de la màquina.

Coneix tots els nostres sistemes d'elevadors en la nostra pàgina web: Elevadors de curt recorregut.

 

Si tens dubtes o vols un pressupost gratuït telefona'ns al telèfon: 900 414 000.

Tens una rampa a l'entrada del teu edifici?

En moltes ocasions aquest tipus de desnivells impedeixen que les persones amb mobilitat reduïda o amb cadira de rodes puguin accedir còmodament en el recinte. Avui dia encara hi ha moltes barreres arquitectòniques que fan la vida una mica més complicada a les persones que tenen alguna discapacitat o persones de la tercera edat.

A Válida sin Barreras treballem per trencar amb les escales o desnivells que dificulten l'accés lliure de les persones a qualsevol lloc.

 

SPATIUM PER A RAMPA EN COMUNITAT DE VEÏNS DE MADRID

 

En aquesta comunitat de veïns de Madrid, han optat per instal·lar el model de plataforma SPATIUM. Aquesta instal·lació funciona molt bé per a interiors i exteriors i per a salvar trams amb pendent o escales rectes.

La plataforma salvaescales SPATIUM té un sistema de tracció mitjançant cremallera i pinyó amb aturada magnètica que afavoreix un moviment progressiu i sense sots. La seva capacitat per a ser plegada i ocupar el mínim espai fa que no sigui un problema quan no s'utilitza. Té un sistema molt senzill per a ser utilitzada i té l'opció d'instal·lar una petita cadira plegable en cas que ho utilitzi una persona sense cadira de rodes.

Ve equipada amb braços de seguretat i rampa per a accedir amb la cadira de rodes. Aquest model també pot transportar a persones que no utilitzin cadira de rodes però que tinguin alguna dificultat de mobilitat.

Demana el teu pressupost gratuït trucant al telèfon 900 414 000 o enviant un email al: [email protected]

Com podem contribuir a millorar la integració de les persones amb mobilitat reduïda? Els salvaescales són sistemes per trencar amb les barreres arquitectòniques que faciliten enormement l'autonomia. Els graons que suposaven un impediment d'accés per algunes persones poden ser sobrepassats gràcies a sistemes de pujaescales.

En funció de l'entorn on s'ha de donar la solució, Válida sin Barreras, ofereix el millor sistema perquè les persones majors o gent amb alguna mena de discapacitat puguin moure's de manera segura i independent.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT A MADRID

 

En aquesta comunitat de Madrid han optat per instal·lar l'elevador de curt recorregut NEXUM. Aquest model permet salvar desnivells verticals de fins a 3 metres. Es tracta d'un dispositiu d'elevador vertical amb panys elèctrics de seguretat per a poder garantir un bon tancament de les portes. El sistema de seguretat també inclou un dispositiu antiesclafament sota de la base.

Té una barana amb botons integrats per a millorar la seva usabilitat. Està pensat per a ser instal·lat de manera ràpida i té un disseny que encaixa perfectament en molts entorns. La porta és de disseny lleuger amb vidre temperat. A més, hi ha l’opció de escollir el model d’acer inoxidable.  

Aquesta solució permet que persones amb alguna dificultat per a pujar escales o persones amb cadira de rodes puguin utilitzar de manera senzilla i segura aquest elevador.

Per a més informació sobre els nostres models de curt recorregut, pots anar al següent enllaç. També pots trucar-nos al telèfon: 900 414 000.

Les persones amb mobilitat reduïda es troben amb moltes barreres arquitectòniques durant els recorreguts fora de la seva llar. Com podem contribuir a facilitar els trajectes per a les persones amb alguna minusvalidesa?

Per a ajudar a trencar amb les barreres arquitectòniques, Vàlida sin Barreres, disposem d'una àmplia gamma de productes. En funció del lloc, oferim la millor solució de salvaescales perquè persones d'edat avançada o amb problemes de mobilitat puguin desplaçar-se amb llibertat.

PLATAFORMA SALVAESCALES A MADRID

 

En aquesta comunitat de veïns a Madrid han instal·lat la nostra plataforma salvaescales SPATIUM. Aquest model està pensat per a llocs amb un tram recte d'escales. És un disseny senzill i funcional que s'adapta a l'espai on s'ha d'instal·lar ja que a més es pot plegar.

La seva forma garanteix la seguretat de la persona usuària ja que ve equipat amb sensors de seguretat i realitza el moviment de manera progressiva i sense sots.

Per a trobar la millor instal·lació per a la seva necessitat, pot contactar amb nosaltres al telèfon 900 414 000. O també pot trobar més informació en el següent enllaç sobre plataformes salvaescales.

És accessible la teva comunitat de propietaris? Si no ho és, a Válida sin barreras tenim la solució per a canviar-ho.

Disposem d'un ampli repertori d'ajudes per a l'elevació de les persones que ens permet arribar a qualsevol necessitat, per difícil que pugui semblar.

En el cas de les comunitats de veïns, una de les opcions salvaescales més instal·lades en l'actualitat són les plataformes elevadores. Aquestes solucionen els problemes d'accessibilitat que han d'afrontar les persones en cadira de rodes.

Plataforma salvaescales Madrid 

 

En aquesta comunitat de propietaris hem realitzat la instal·lació d'una d'aquestes solucions pujaescales. Es tracta del model Décor, ideal per a salvar trams d'escala corbs o amb replans intermedis.

Aquesta plataforma permet que les persones en cadira de rodes es col·loquin damunt de la mateixa base. Seguidament, aquesta comença a moure's lentament cap a la direcció desitjada a través de les guies que ressegueixen el recorregut d'escales.

Aquest model permet la seva instal·lació en ambients d'interior i també en intempèrie.

 

Consulta altres models d'elevació aquí. Truca ara al telèfon gratuït 900 414 000 si vols més informació o un pressupost sense compromís.

Com millorar l'accessibilitat en comunitats de veïns? En unes certes comunitats, existeixen petits desnivells just en l'entrada de l'edifici, abans d'arribar a l'ascensor. Això dificulta el desplaçament de les persones amb problemes de mobilitat o que van en cadira de rodes.

També són un inconvenient per als usuaris que han sofert una lesió o que van carregats amb el carret de la compra. En aquests casos, hi ha diferents solucions que poden millorar l'accessibilitat de l'entorn.

Per a millorar aquest aspecte, en Vàlida sense barreres proporcionem un estudi de l'entorn per a oferir la millor solució elevadora sobre la base de les necessitats dels usuaris. La nostra àmplia gamma de solucions salvaescales ens permet adaptar-nos a qualsevol mena de necessitat.

 

Elevador vertical EXTULI a Madrid

En aquesta comunitat de veïns, hem realitzat la instal·lació d'un elevador de curt recorregut model EXTULI. Aquest tipus d'elevador permet salvar distàncies curtes de fins a 1,6 metres.

EXTULI funciona amb un sistema d'elevació hidràulica tipus "tisores". Per a la seva instal·lació, requereix d'un fossat mínim de 215 mm o col·locar una rampa. La base de l'elevador és d'alumini estriat i antilliscant. La particularitat d'aquest elevador és que disposa de diferents tipus d'estructura que permeten realitzar l'elevador a "mesura" de l'entorn i les necessitats.

Si tens dubtes o vols un pressupost d'un salvaescales, truca'ns al telèfon gratuït 900 414 000.

Com solucionar les diferents barreres arquitectòniques? Quines solucions poden millorar l'accessibilitat de les persones amb poca mobilitat? Existeixen diferents ajudes elevadores que permeten acabar amb aquests desnivells que poden suposar un obstacle per a unes certes persones o col·lectius.

En Válida sin barreras, a més d'oferir un estudi a mesura i sense compromís, també realitzem tot tipus d'instal·lacions salva escales. Disposem d'una àmplia gamma de solucions per a l'elevació de les persones. Gràcies a això, podem solucionar qualsevol tipus de necessitat en matèria accessible.

 

Elevador vertical a Madrid

 

En aquest emplaçament, necessitaven solucionar un desnivell de curt recorregut de 1,8 metres. Per a això, hem realitzat el muntatge de l'elevador vertical SUBEO. En aquest cas, la instal·lació s'ha realitzat en un exterior amb materials duradors i resistents.

A més, aquesta solució permet modificar el color en qualsevol to de la gamma RAL per a una millor integració amb el lloc.

SUBEO disposa d'unes bateries per al funcionament d'aquest amb una falla de corrent elèctric.

Si vols sol·licitar més informació sobre aquesta o altres ajudes per a l'accessibilitat (cadires salvaescales, plataformes pujaescales, etc.) no dubtis a trucar-nos. El nostre telèfon d'atenció al client és el 900 414 000 (gratuït).

Existeix algun sistema d'elevació que passi desapercebut allí on s'instal·la?

A Válida sin barreras disposem de diverses ajudes salvaescales que s'integren totalment en el lloc d'instal·lació. D'aquesta manera, no comprometen l'estètica de l'entorn. Això és molt útil en emplaçaments públics o privats on és important mantenir un estil adequat.

 

Escala elevadora Adapto a Madrid

 

En aquest emplaçament de MadridVálida sin barreras ha realitzat la instal·lació de l'escala elevadora ADAPTO.

Aquesta solució té la funció d'escala per a les persones que volen pujar o baixar a peu. Al seu torn, es converteix de manera automàtica en una plataforma per a pujar als usuaris que es desplacen en cadira de rodes.

L'escala elevadora Adapto no interfereix amb els llocs de pas. Es tracta d'una solució especialment versàtil, perquè disposa d'un ampli rang de mesures i dissenys.

L'escala s'eleva per mitjà de 4 columnes que es mouen de manera sincronitzada.

A més, incorpora un sistema anti-atrapament i anti-caiguda per a una major seguretat.

Si vols saber més sobre aquesta ajuda, fes clic a aquest enllaç: Escala elevadora ADAPTO.

Quines solucions hi ha per a salvar els desnivells d'un edifici?

Existeixen diferents ajudes salva escales que permeten eliminar les barreres físiques de l'entorn. Això dependrà de la mena d'habitatge en el qual hagi de realitzar-se l'adaptació. També haurà de tenir-se en compte les necessitats específiques de l'usuari, així com el nombre de persones que la utilitzaran i la normativa vigent.

A Válida sin barreras tenim un ampli ventall d'ajudes per a la supressió de les barreres. Per això, ens comprometem a oferir una solució adaptada a les teves necessitats i emplaçament. Posem al teu abast un equip multidisciplinari i una llarga experiència que validen el nostre treball.

 

Elevador de curt recorregut Nexum a Madrid

 

En aquesta comunitat de veïns, els tècnics de Válida sin barreras han realitzat el muntatge d'un elevador vertical model NEXUM.

Aquest elevador elèctric permet salvar desnivells verticals de fins a 3 metres de recorregut. Es tracta d'un elevador amb pany elèctric de seguretat. Conté components hidràulics i elèctrics integrats en el mateix masteler de l'elevador per a una instal·lació més ràpida i senzilla.

Es tracta d'una màquina indicada per a oferir autonomia a les persones que es desplacen en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat.

 

Descobreix la nostra gamma d'elevadors en aquest enllaç.

Per què és important disposar d'un entorn accessible?

Tendim a pensar que disposar d'una societat lliure d'obstacles només serveix per a millorar la vida d'alguns pocs, però la veritat és que són moltes les persones que poden necessitar que les barreres arquitectòniques estiguin adaptades. Tots, en algun moment de les nostres vides podem tenir problemes de mobilitat, ja sigui per una edat avançada, un accident, etc. Per això, és important aconseguir suprimir les barreres arquitectòniques que hi ha en l'entorn.

En aquest sentit, en Vàlida sense barreres realitzem instal·lacions a mesura per a millorar l'entorn, fent-lo més inclusiu i practicable per a tots.

 

Elevador vertical a Madrid

 

A l'interior d'aquest establiment hem procedit a realitzar la instal·lació d'un elevador de curt recorregut model Subeo.

La capacitat de càrrega màxima d'aquest elevador és de 340 Kg i el recorregut màxim és fins a 1828 mm de recorregut. En cas d'emergència, aquest elevador pot pujar-se i baixar-se de manera manual.

Subeo funciona amb un sistema d'elevació de caragol sense fi. La base de la plataforma és d'un material de superfície antilliscant.

 

Més elevadors verticals aquí: Gamma d'elevadors de curt recorregut.

Hi ha moltes comunitats de propietaris que just abans d'arribar a l'ascensor, tenen un petit desnivell que connecta amb l'entrada de l'edifici.

Aquestes escales poden ser un impediment per als veïns que es desplacen en cadira de rodes, que tenen mobilitat reduïda o fins i tot per a les persones que van amb el cotxet del bebè o el carret de la compra.

Per això, i per a millorar la qualitat de vida de les persones, en Válida sin barreras realitzem tot tipus d'instal·lacions per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

 

Elevador curt recorregut Madrid

 

En aquesta comunitat de veïns hem realitzat el muntatge de l'elevador vertical Extuli, ideal per a salvar recorreguts de fins a 1600mm, oferint un trajecte còmode, silenciós i segur.

Aquest elevador pot ser instal·lat tant a l'interior com en la part externa dels edificis, en funció dels requeriments específics de l'usuari final i de les aplicacions requerides.

Aquest elevador permet triar entre diferents acabats en l'estructura i també triar entre diferents mesures de plataforma per a una integració total amb l'entorn.

El sistema d'elevació és hidràulic a través de tisora.

 

Descobreix la nostra gamma d'elevadors verticals aquí.

A mesura que envellim, es van produint una sèrie de canvis que provoquen una falta de mobilitat en les persones.

Està demostrat que un 20% de les persones majors de 75 anys tenen dificultes per a sortir de casa, per això és important aconseguir que l'entorn sigui accessible.

A Válida sin barreras realitzem instal·lacions a mesura que ajuden a millorar el dia a dia de les persones majors o amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, tenim tot tipus de solucions per a la supressió de les barreres arquitectòniques: cadires salvaescalesplataformes pujaescaleselevadors verticalspujaescales portàtils, etc.

 

Plataforma salvaescaleras Madrid

 

Per a millorar la vida de les persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes, hem instal·lat una plataforma elevadora model SPATIUM en aquest emplaçament de Madrid.

Spatium permet la seva instal·lació en escales rectes, tant d'interior com en ambients d'exterior. És molt fàcil d'utilitzar, simplement ha de mantenir-se premut el botó d'accionament i la màquina li portarà en la direcció desitjada.

En cas de tall del subministrament elèctric la màquina es podrà desplaçar-se manualment, a més, sota la plataforma té uns sensors per a detenir el pujaescales en cas d'obstaculització.

 

Si vol valorar el fet d'instal·lar un salvaescaleras en el seu habitatge o local, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Li oferim una visita del tècnic que li proporcionarà assessorament i un pressupost gratuït i sense compromís.

Coneixes quines ajudes hi ha per a la supressió de barreres arquitectòniques?

 

Actualment existeixen diferents solucions per a millorar l'accessibilitat de l'entorn. En aquest sentit, en Válida sin barreras oferim un assessorament gratuït en el qual podem explicar-te quines ajudes tècniques existeixen i quins poden ser les adequades en cada lloc.

Tots els nostres productes salva escales estan dotats dels sistemes de seguretat més avançats. La tecnologia emprada a Válida sin barreras ofereix autonomia, confort, agilitat i silenci.

 

Plataforma salvaescales Madrid

 

En aquesta comunitat de veïns de Madrid, hem instal·lat una plataforma puja escales model SPATIUM per a ajudar als veïns que es desplacen en cadira de rodes.

Es tracta d'una màquina ideal per a salvar trams d'escala rectes, totalment automàtica, silenciosa i segura i pot instal·lar-se tant en ambients interiors com en intempèrie.

És un model plegable que ocupa molt poc espai i a més amb molt segures gràcies a un sensor de seguretat que deté el puja escales en cas d'obstrucció.

Permet la seva instal·lació a banda i banda de l'escala amb una inclinació mínima de 10° i màxima de 45°.

 

Necessita més informació? Telefoni'ns al 900 414 000 i li ensenyarem els nostres models de plataformes salvaescales sense compromís.

Coneixes quines ajudes tècniques hi ha per a la supressió de barreres?

Existeix un ampli ventall de solucions que ofereixen a les persones amb mobilitat reduïda un desplaçament segur i autònom.

Aquest tipus de solucions permeten la seva instal·lació en tota mena d'entorns: a trams d'escala rectes, corbs, en interior, intempèrie, escales estretes, de caragol, recorreguts llargs i també molt curts… A Válida sin barreras tenim models per a cada entorn i situació, sempre amb les màximes garanties de seguretat.

 

Plataforma salvaescales Madrid

 

En aquest local privat han decidid instal·lar amb Válida sin barreras una plataforma pujaescales per a millorar l'accés de les persones en cadira de rodes o amb poca mobilitat.

El model triat en aquest cas és DÉCOR, una plataforma que es fa a mesura per a superar qualsevol tram d'escales corb.

Funciona a través d'un sistema de tracció de cadena de boles. Per a dirigir el moviment, disposa d'un polsador que s'ha d'estar estrenyent per a accionar la plataforma.

En aquest cas, s'ha afegit un seient abatible perquè la plataforma pugui ser utilitzada no sols per les persones que es desplacen en cadira de rodes, sinó també per a aquestes amb mobilitat reduïda de manera asseguda.

Com podem millorar l'accessibilitat a Madrid?

En Válida sin barreras oferim ajudes tècniques per acabar amb qualsevol barrera arquitectònica i aconseguir una accessibilitat universal. Comptem amb una gran varietat de cadires salvaescales, plataformes pujaescales i elevadors verticals per a fer més fàcil la vida de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat.

 

Elevador de curt recorregut Madrid

 

En aquesta comunitat de veïns hem instal·lat un elevador vertical per a superar un desnivell vertical que hi havia just abans d'arribar a l'ascensor de l'edifici.

Aquests elevadors estan indicats per a tothom (amb i sense discapacitat) i per a diferents utilitats, com pujar un cotxet de bebè o per al carret de la compra.

Amb aquesta solució, poden salvar-se desnivells de fins a 3.000mm de recorregut sense ocupar molt d'espai allí on van instal·lats.

Té una consola en cabina proveïda de llaví, polsador de stop tipus bolet, indicador lluminós verd de posada en servei i polsador de pujada i baixada. La seva plataforma està proveïda de barana, en alumini i cristall, de 1200mm d'altura.

 

 

Si vols veure més elevadors per a la supressió de barreres arquitectòniques: Elevadors verticals

Necessites salvar un tram d'escales en una comunitat? Una de les opcions més sol·licitades per la seva fiabilitat i resistència és la instal·lació d'un elevador. Amb aquests, qualsevol veí, amb i sense discapacitat, poden utilitzar-lo, ja sigui per a pujar una persona en cadira de rodes de manera totalment autònoma o fins a per a pujar el carret de la compra.

En Vàlida sense barreres tenim una àmplia gamma d'elevadors de curt recorregut (fins a 3 metres d'altura) que permeten superar aquests petits desnivells que normalment es troben en les entrades dels portals.

 

Elevador vertical per a millorar l'accessibilitat a Madrid

 

En aquesta comunitat de propietaris hem realitzat el muntatge d'un mini elevador model SUBEO. Est permet salvar trams de fins a 1,8m.

L'elevador de curt recorregut SUBEO es pot pintar amb qualsevol color de la gamma RAL per a una millor integració amb l'entorn.

Disposa d'un sistema de seguretat anti atrapament sota la plataforma i sistema de parada d'emergència.

Si vols més informació, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000.

Pujar i baixar escales pot convertir-se en un fet especialment complicat quan es té algun tipus de discapacitat que no permet un accés autònom.

En aquests casos, és primordial assegurar un entorn accessible, per això, el primer que hem d'adaptar és el nostre propi entorn. Gràcies a la reforma de la llei que es va fer en 2017, ara les comunitats tenen l'obligació de realitzar les obres pertinents per tal d'aconseguir un espai útil i segur per a tots.

Moltes comunitats de propietaris, presenten un desnivell just abans d'arribar a l'ascensor, per això, ha d'instal·lar-se alguna ajuda tècnica que permeti un accés autònom per als veïns que el necessitin.

En Válida sin barreras realitzem aquest tipus d'instal·lacions pujaescales, posant a l'abast dels nostres usuaris una àmplia selecció de màquines especialitzades en supressió de barreres.

 

 

Superar desnivells amb una plataforma salvaescales SPATIUM

 

En aquesta comunitat de veïns de Madrid hem realitzat el muntatge d'una plataforma elevadora model SPATIUM amb una capacitat estàndard de 250Kg. Es tracta d'una solució molt segura creada especialment per a ajudar les persones que es desplacen en cadira de rodes.

En aquest sentit, la plataforma disposa d'uns sensors que detenen el salvaescales en cas de detectar qualsevol obstacle durant el trajecte.

SPATIUM s'instal·la molt ràpidament i sense haver de fer obres i pot col·locar-se en trams rectes d'interior i també en intempèrie.

La teva comunitat de veïns no és accessible?

Per a acabar amb les barreres arquitectòniques de la llar, existeixen diferents solucions com la instal·lació d'una plataforma salvaescales o un elevador. En aquest sentit, en Válida sin barreras podem ajudar-te. Disposem d'un equip de professionals experts en accessibilitat que podran ajudar-lo sense compromís, recomanant-los la millor opció per a la seva llar i la seva situació personal.

 

Plataforma pujaescales DÉCOR a comunitat de veïns

 

En aquesta comunitat de propietaris de Madrid hem instal·lat el model de pujaescales DÉCOR. Aquesta plataforma es fa a mida pel que és ideal per a salvar trams d'escales amb corbes.

En aquest cas, hi havia un petit desnivell abans d'arribar a l'ascensor de l'edifici que dificultava el desplaçament dels veïns d'edat més avançada o els usuaris en cadira de rodes.

DÉCOR funciona a través d'un sistema de tracció mitjançant cadena de boles i pot instal·lar-se tant en ambients interiors com en exteriors.

En aquest cas, s'ha afegit un seient abatible per a ajudar les persones amb poca mobilitat que no es desplacen en cadira de rodes.

Totes les comunitats de propietaris haurien de ser accessibles per a aconseguir que els veïns amb mobilitat reduïda o amb discapacitat puguin pujar i baixar els graons del seu edifici de manera autònoma i segura.

En aquest sentit, Válida sin barreras ofereix solucions per a acabar amb els desnivells verticals de qualsevol entorn. Facilitem pressupostos a mida després d'una visita dels nostres assessors tècnics que ajudessin a solucionar qualsevol problema de mobilitat.

 

Mini elevador VECTIO en una comunitat de propietaris

 

Válida sin barreras realitza instal·lacions per a la supressió de barreres com la d'aquesta comunitat de veïns de Madrid.Hem instal·lat un elevador de curt recorregut model VECTIO per a salvar un desnivell que anava des de l'entrada al replà superior on es troba l'ascensor.

Aquest elevador funciona a través d'un sistema d'impulsió mitjançant un cilindre hidràulic tipus telescòpic sincronitzat.

Disposa d'una central hidràulica amb electrovàlvula d'arrencada i parada progressiva.

L'elevador té diferents opcionals que el fan un model especialment versàtil i també es pot canviar el color del mateix per a integrar-lo amb l'entorn.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu