sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Tens escales al jardí de casa? Si tens mobilitat reduïda, segur que aquests graons t'impedeixen poder moure't amb seguretat al teu jardí. Sabent això, hem instal·lat una cadira salvaescales en Mairena de Aljarafe per a garantir la seguretat de les persones que viuen en aquesta casa.

Els salvaescales són un mitjà ideal per a poder baixar i pujar escales amb seguretat en una casa. La raó és perquè s'instal·len molt ràpidament, ja que no fa falta fer obres, i són fàcils d'utilitzar. La persona usuària, solament ha de mantenir premut el botó de la cadira cap a la direcció on vol moure's.

Tots els models de cadira puja escales es fan a mida, així que s'adapten a les característiques de les escales. Llavors, és possible instal·lar una cadira en escales rectes, corbes i de caragol.

CADIRA PUJA ESCALES SOCIUS PER A ESCALA EXTERIOR A MAIRENA DE ALJARAFE

En aquesta casa de Mairena de Aljarafe, Sevilla, hem instal·lat la cadira salvaescales SOCIUS, versió d'exterior, en aquesta casa particular. Gràcies a elles hem millorat la qualitat de vida d'una persona amb problemes de mobilitat, ara pot moure's tranquil·lament per la seva llar sense l'ajuda de ningú i de manera independent.

Aquest model de cadira té una guia de doble carril, cosa que millora l'estabilitat i augmenta la seguretat en el viatge. A més, té un sistema de doble tracció que permet que el motor funcioni suaument. Té una capacitat de càrrega de fins a 115 quilos i es pot reforçar fins als 137 quilos. La velocitat de la cadira 0,12 metres per segon.

La cadira és plegable, això vol dir que el seient, el reposabraços i el reposapeus es pleguen permetent alliberar espai en l'escala perquè puguin passar altres persones. Ve amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat, botó d'emergència i sensors de seguretat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu