sol·licitar pressupost
right-chevron-white

El teu negoci no és accessible? Llavors t'interessa veure aquesta instal·lació d'una plataforma salvaescales a Màlaga: aquest edifici de negocis ara pot rebre a tots els seus clients independentment de la seva condició.

L'accessibilitat és un dret universal, així que hem de garantir-lo perquè totes les persones puguin entrar i sortir d'un espai amb llibertat. És per aquesta raó que hi ha lleis que serveixen perquè es compleixi amb aquest dret i fer una societat més inclusiva i adaptada a tots.

Les plataformes salvaescales s'adapten a tota mena d'espais i són capaços de crear una forma accessible per a totes les persones. Es poden instal·lar en escales rectes, corbes i també d'espiral, en exterior i en interior.

PLATAFORMA ELEVADORA D'ESCALES DECOR PER A ESCALES CORBES A MÀLAGA

En aquest edifici d'una empresa de Màlaga hem instal·lat la nostra plataforma puja escales DECOR per a escales corbes. Aquesta plataforma, com pots veure per les fotografies, és molt elegant i s'adapta molt bé a tota mena d'espais.

Aquesta plataforma té una capacitat màxima de càrrega de 225 quilos i pot fer un recorregut en escales que no superin 60 graus d'inclinació. Es mou a una velocitat de 0,10 metres per segon i controla la sortida i arribada de tram per evitar sots o sacsejades.

Es mou mitjançant un sistema de tracció de cadena de boles i la guia pot anar clavada amb pals als esglaons o directament a la paret. A més, té bateries, així que en cas que marxi la llum pots acabar el teu recorregut sense problemes. Per moure la plataforma solament has de prémer els botons que hi ha en el comandament principal. També es pot moure mitjançant el comandament a distància.

La plataforma es plega per ocupar menys espai quan no s'utilitza. A més, tant plegar-la com desplegar-la es fa de manera automàtica prement un botó.

Si utilitzes cadira de rodes i vius en un casa amb escales en l'exterior, t'interessa veure aquesta instal·lació d'una plataforma puja escales a Màlaga. Gràcies a aquesta solució per a l'accessibilitat, en aquesta casa ara poden accedir a ella sense preocupar-se dels graons.

Les plataformes salvaescales, encara que no t'ho semblin, ocupen menys espai del que creus. Aquestes plataformes es pleguen automàticament per deixar espai i puguin passar altres persones per ella. Solament es despleguen quan una persona vol utilitzar-la.

S'instal·len molt ràpidament i sense fer obres, es fan a mida, així que s'adapten exactament a la forma de les escales. Són molt pràctiques i segures ja que estan fetes amb un material resistent i de qualitat, capaç de suportar les inclemències del temps.

PLATAFORMA SALVAESCALES SUBEO PER A ESCALES AMB REPLANS A MÀLAGA

En aquesta casa particular hem instal·lat la plataforma puja escales SUBEO indicada per a escales amb corbes o replans entre mitjà e amb versió per a l'exterior. Aquest model permet instal·lar una guia mitjançant pals o directament en la paret, alguna cosa que pot estalviar espai si fos necessari.

DECOR té diferents mesures així que es pot instal·lar en escales estretes, especialment les que es troben en cases particulars. La mesura més petita és de 750 per 600 mm i la més gran de 800 per 1000 mm. Pot transportar un pes de 225 quilos a una velocitat màxima de 0,10 metres per segon.

La plataforma, plegada i amb pals, ocupa 445 mm, en cas de tenir la guia fixada a la paret ocupa 365 mm. Per a millorar el confort, es pot afegir un seient plegable per a aquestes persones que no utilitzen cadira de rodes però tenen poca estabilitat. Pot portar una comandament a distància i també té botoneres per a poder moure la plataforma quan no està a la planta indicada.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu